Temizliğe Ayrılan Süreyi Kısaltın!

Cumartesi, Mart 30, 2019

Temizliğe Ayrılan Süreyi Kısaltın!-elektrikli süpürge modelleri


Kadınlar için temizliğin en çok zaman alan aşaması evi süpürmek oluyor. İşte bu yüzden elektrik süpürgesi seçimi aslında sanılandan çok daha fazla önem taşıyor. Performansıyla beklentileri karşılayan bir elektrik süpürgesi kullanıldığında temizliğe ayrılan süre hatırı sayılır oranda kısalıyor. Peki, hangi modeli almalı? Kilit soru da bu!

Pek çok modeli bir arada incelediğinizde Philips Marathon süpürge modeli benzerlerinden ayrılıyor. Çünkü gerçekten üstün bir performansa sahip olduğu teknik özelliklerine bakıldığında ortaya çıkıyor. Süpürge modelini MediaMarkt internet sitesinden rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Mutlaka siteye tıklayarak tüm özellikleri gözden geçirin. Sizler için birkaç açıdan süpürge modelini ele alalım!
Öncelikle toz torbasız ve bu büyük bir avantaj! Daimi olarak toz torbası satın almak için bütçe ayırmak zorunda kalmıyorsunuz. Uzun vadede gayet ekonomik bir tercih yapmış olacaksınız. Enerji kullanımı elbette büyük önem taşıyor ve mercek altına aldığımız model A+++ yani minimum düzeyde enerji kullanıyor. Özellikle titiz kadınlar için enerji tasarrufu daha da önem kazanıyor. Her gün evi süpürdüğünüzde elektrik faturanıza yansıyacak meblağın daha az olması yüz güldürüyor.
Maksimum güç olarak karşımıza çıkan rakam 650 W ve bu gayet başarılı bir oran! Süpürge başlığını aynı alanda ikinci kez gezdirmenize gerek kalmadan temizliği bitirebilirsiniz. Bu da temizliğe ayrılan zamanı neredeyse yarı yarıya azaltmak anlamına geliyor. Bununla birlikte ses seviyesinin de beklentileri karşıladığından söz edebiliriz. 75 desibel gibi düşük bir gürültü seviyesine sahip. Bu özellik aslında herkes için önemli ancak evinde patili dostları olanlar için çok daha fazla önem taşıyor. Her temizlikte minik dostlarınızı korkutmak istemezsiniz!
Son olarak filtresinin yıkanabilir olduğundan da söz edelim. Filtre değişimi de bir bütçe gerektirdiğinden yıkanabilir özellikte olması yine bütçenize olumlu bir yansıma yapıyor. Peki, tasarımı nasıl? Tasarımına göz atmak ve süpürge modelinin diğer teknik özelliklerini öğrenmek için MediaMarkt internet sitesine tıklayın. Bu siteyi önermemizin bir diğer nedeni de fiyatının gayet düşük olması! Daha fazla ödemek yerine aynı ürünü ucuza almak ebette herkesin arzusu oluyor. Bu yüzden rotanızı MediaMarkt web adresine çevirmenizde fayda var.

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

0 comments

Popüler Yayınlar