Saç Bakım Ürünleri - Lila Kozmetik

Pazartesi, Kasım 21, 2016

www.nilgunozenaydin.com-lila kozmetik-lilafix-saç bakım ürünleri
    Saç bakımı önemli bir mevzu. Cildimize baktığımız kadar saçımıza da bakmamız, uygun bakımları yapmamız gerektiğini düşünüyorum.
    Daha önce size Lila Kozmetikten bahsetmiştim. Kaçıranlar ilgili yazımı buradan okuyabilir. Lila Kozmetikten bana gelen ürünleri tanıtmış ve deneyimleyince blogta paylaşıcamı anlatmıştım. Uzun süredir Lila Kozmetik saç bakım ürünlerini kullanıyorum. Bu üç üründen bana en çok beğendiğimi soracak olursanız saç serumu derim. Çünkü anında etkisini gösteriyor. Saçımın nemini aldıktan sonra özellikle uç bölgelerine uyguluyorsunuz. Durulamıyorsunuz. Özellikle kuru ve yıpranmış saçlar için çok uygun. Benim saçım da boya ve yapısı itibariyle oldukça kuru ve yıpranmış. Bu ürünü uyguladıktan sonra saçta elektriklenme diye birşey olmuyor bu bakımdan gayet güzel. Ve saça bir canlılık katıyor.

    Şampuanın pompası varolan diğer şampuan pompalarından biraz farklı açılıyor. Önce açmakta zorlandım diyebilirim. Vida gibi oldukça uzun çeviriyorsunuz ve başlık çıkıyor alttaki resimdeki gibi.

www.nilgunozenaydin.com-lila kozmetik-lilafix-saç bakım ürünleri

   Şampuan içinde tek SLS olmasaydı tam puanı alıcaktı. Çünkü temizlemesi, kullanım sonrası etkisi gayet iyi.

www.nilgunozenaydin.com-lila kozmetik-lilafix-saç bakım ürünleri
     Saç maskesi de artık benim en sevdiğim ürünlerden. Hemen hemen haftada bir muhakkak saç maskesi uygulaması yapıyorum. Bun yüzden saçın daha az kırılıyor ve yıpranıyor. Lilafix Saç Maskesi de piyasadaki maskelerin değerinde diyebilirim. Sadece saça uygularken uygulama esnasında biraz sertleştirdiğini farkettim. Uygulamayı nemi alınmış saça yaptıktan sonra isterseniz streçle sarıp 5dk bekletip duruluyorsunuz. Kullanımı oldukça kolay.

     Siz de  Lila Kozmetik sitesini inceleyip kendiniz için ürün ya da ürünleri bulabilirsiniz...

 





       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin
















AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

10 comments

  1. En sevdiğim saç bakım ürünleri kesinlikle serumlar :) Lilafix de aklımda olsun o zaman. Güle güle kullan Nilgün'cüm :)

    YanıtlaSil
  2. hoş olmalılar güle güle kullanın hocam ben markayı ilk kez duydum :) 💕

    YanıtlaSil
  3. keratin içeriyormuş keratinli saç bakım ürünlerini seviyorum deneyebilirim bunu.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. İnan şampuanı ilk açarken ben de çok zorladım hatta bozuk olduğunu düşünüyordum ki tam en sonunda ayarlayabildim, maske dediğin gibi sertlestiriyor biraz ama şampuanı sevdim, serumu ise denememistim ama denemeliyim sanırım son zamanlarda saçlarımda elektriklenmeler var :/

    YanıtlaSil
  5. Saç serumunu ben de deneyebilirim. Güle güle kullanın Nilgün Hanımcım <3

    YanıtlaSil
  6. Bu markayi hiç duymamistim.

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullanın ☺

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar