AQUA DI POLO ALIŞVERİŞİM

Pazar, Şubat 27, 2022

 



Özellikle pandemi sürecinde hepimizde online alışveriş sürecine yoğun bir şekilde girdik. Online alışverişin kolaylığını gördükçe onu tercih eder hale geldik. Özellikle zaman açısından büyük bir artısı olan online alışveriş, ödeme kolaylığı ve iade garantileriyle güvenilir sitelerden alışveriş yapmaya başladık. Oturduğumuz yerden bir tıkla sipariş verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun için de size güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir online alışveriş sitesinden bahsedicem. 2016’dan beri giyim, aksesuar, çanta ve parfüm gibi geniş bir ürün skalasına sahip aquadipolo.com sitesinden bahsetmek istiyorum.

Aqua di Polo markası ürünlerini kendi online alışveriş sitesinden alabileceğiniz gibi Carrefour, Watsons, Gratis, A101, BİM gibi mağazalrdan ve Trendyol’dan da alabilirsiniz. Ben şimdi online alışveriş sitesinden neler tercih ettiğimden bahsetmek istiyorum. Fiyatları da birçok online alışveriş sitesine göre daha uygun olan Aqua di Polo ürünleri de fiyatına göre oldukça kaliteli.

İşte size siteden seçtiğim harika ürünler:

 


Aqua di Polo Unisex Laptop Sırt Çantası

O kadar kullanışlı ve şık bir sırt çantası ki, tasarım ve kalite açısından dört dörtlük diyebilirim. Önünde bir çok gözünün olması ve onun şık bir tasarımla birleşmesiyle ortaya harika detaylar çıkmış. Açıkçası kumaş kalitesi ve rengi açısından da tercih edilebilir. Farklı renkleri de var sitede. Sitede omuz çantasından el çantasına kadar başka çanta modelleri de mevcut. Modeller hem şık, hem de uygun fiyatlarda; bakmanızı öneririm. Öğrenciyseniz ya da çalışan biriyseniz bu çantayı kaçırmayın.

 

Laptop Sırt Çantası

Aqua di Polo Kolonya Çeşitleri

Pandemiyle birlikte kolonyanın önemini ve hijyen açısından önemli olduğunu gördük. Geleneklerimize geri dönerek artık hepimizin çantasına kolonya şişeleri ya da fısfısları eksik etmez olduk. İşte Aqua di Polo sprey çantası bu anlamda tam çantaya atmalık ve limon ferahlığıyla tercih edilebilir. Lemon Bloom şişe kolonyası da limon yanında lavanta, misk ve sandal eşlik edince verdiği ferahlık paha biçilemez. Hem evde hem çantamız da bulunması gereken ürünlerden.

 

Aqua di Polo Kolonya Çeşitleri

Aqua di Polo Kol Saati ve Güneş Gözlükleri

Eskiye özlem duyanlar için Retro model dijital ekranlı metal kordonlu saat bizi geçmiş dönem modasına götürüyor. Çok kullanışlı ve şık. Paslanmaz çelik ve su geçirmez özelliğini çok sevdim. Kordonu bileğe göre ayarlanabiliyor. Özellikle Retro tarz sevenler için harika bir öneri diyebilirim. Rose Gold gibi farklı renkleri de var. Siteden detaylı bakabilirsiniz bu markanın saatlerine.

 

Gözlük modelleri ise zamansız modelleri ile her yüze yakışabilecek modellerden. Özellikle tamamen camı kaplı olan klasik modele bayıldım. Her yüze de rahatlıkla yakışacağını düşünüyorum. Gerçekten çok şık unisex modeller.

 

Güneş Gözlükleri

Aqua di Polo OMODEO sense ve DOLCEDORME PULSE

Kesinlikle DOLCEDORME PULSE erkek parfümünü alın, aldırın. Normalde çok ağır erkek parfümlerinden farklı çok güzel ve rahatlatıcı bir kokusu var. Ben bunu bir çok erkeğin beğenebileceğini düşünüyorum. İnanılmaz güzel kokuyor. Eşim çok beğendi.

 

Aqua di Polo OMODEO sense , şekerli koku sevenler için uygun. Ben şekerli koku pek sevmediğim için benim için tek yanlış tercih bu oldu. Ben daha çok çiçekli kokuları severim. Vanilya ya da şekerli kokular bana biraz ağır gelir. Ama şekerli koku sevenlerin çok seveceği bir parfüm olabilir.

 

erkek parfümleri

Kısaca ben Aqua di Polo alışverişimden çok memnun kaldım. Ürünler beni fiyat-kalite karşılaştırmasına göre çok memnun etti. Eminim sizin de beğeneceğiniz, tercih edebileceğiniz ürünler olacaktır. Ve de güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir site. Özellikle de aldığım erkek parfümününü şiddetle tavsiye ederim. Çok iyi bir hediye önerisi, benden söylemesi.

 

60TL üzeri kargo bedava. Güvenli ve hızlı kargo sisteminin yanında, indirim kuponları da mevcut. Sepette %50 indirim fırsatı kaçmaz. Kadın  ve erkek kategorisi olarak kolaylıkla dilediğiniz ürüne erişebileceğiniz ayrıca Retro kategorisinin de bulunduğu sitede aradığınız ürüne erişmek çok kolay. Özel günler, özel kişiler için hediye alternatifi olarak birçok çeşitli ürünü bulabileceğiniz bir site. O zaman ne duruyorsunuz, hemen siteye bir göz atın!

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

Popüler Yayınlar