Pandemi Döneminde Online Giyim Alışverişi

Cumartesi, Aralık 12, 2020

 

midi boy elbiseler

    Artık pandemi ile birlikte yaşam tarzlarımız, tercihlerimiz ve rutinimiz değişti. Bunların başında alışveriş yapmak gelir mesela. En sevdiğim aktivitelerden biri olan AVM gezip birşeyler alma devri geri de kaldı. Ama bu sayede güvenilir sitelerden alışveriş yaparak da hem vakitten kazandığımı gördüm hem de yorulmadığımı.

    Biz kadınlar alışveriş yapmayı özellikle de giyim alışverişi yapmayı çok severiz. Bu süreci artık online giyim alışveriş sitelerinde yapmaya başladık. Aslına bakarsanız bu süreçten yararlanmayı da zevk bilirim. Çünkü artık kendi adıma şunu söyleyebilirin; online alışveriş yapmak daha kazançlı birçok açıdan. www.kiyafetsepeti.com.tr den bir elbise seçim yaparken ürün ile ilgili tüm detayları görebildiğiniz gibi görselleyen model ölçüleri bile bulunuyor. Ve de bu güvenirliliğini artıyor. Elbisenin duruşunu,kumaşını,ölçülerini ve fiyat bilgisi gibi tüm detayları bulabiliyorsunuz.

   Bir de pandemi döneminde online alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken hususlara da dikkat etmek lazım. Alışveriş yaptığım sitenin güvenlik sertifikası yani Rapid SSL var mı diye bakarım. Çoğumuz kredi kartı kullandığımız için bu detay önemli. Kapıda ödeme olup olmadığı, çalışılan kargo firmaları nelerdir, hızlı kargo mu? gibi detaylar benim baktığım detaylar arasında. Ayrıca iade durumu olup olmadığı da önemli bir ayrıntıdır.

        Hepimiz de bu süreci iyi kötü atlatacağız, ama temennimiz biran önce atlatmak. Pandemi sürecinde peki sizler online alışveriş çok tercih ettiniz mi? Yaşadığınız sıkıntıları ya da memnuniyetleri yorumlarınızda beklerim. Sevgiler...


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

0 comments

Popüler Yayınlar