SPOR GİYİMDE ÖNCÜ İSİM

Cuma, Kasım 20, 2020

 


 Bugün size çok kalite ve tasarım harikası spor giyim markasından bahsedicem. Uzun zamandır hem kaliteli hem de şık bir eşofman takımı istiyordum. Gotham markasını uzun süredir takipteyim ve ürünlerini çok beğeniyorum.


  Aslında alt ve üst ayrı ayrı satışta iken ben ikili olarak takım halinde aldım. Gotham markasında renkler o kadar güzel ve trend ki seçim yapmakta oldukça zorlanıyorsunuz. Ben her tür eşofman altı modellerini beğenmiyorum. Kaliteli olmasının yanısıra modaya da uygun olması, trend ürünler olması çok önemli. Hoodieler, eşofman altları, eşofman üstleri, montlar, tişörtler bir harika burda. Kesinlikle siteye göz atmanızı öneririm. Ürün kalitesini, modelleri görünce bana hak vereceksiniz. Ayrıca oversize giyimde de öncü. Oversize switler, hoodiler çok güzel! Ayrıca şu anda yeni sezon ürünlerde %40’a varan indirimler mevcut. Bir de sepette %10 indirim. Sizce de harika değil mi?

   Spor giyim konusunda öncü isimlerden biri olmayı hak ediyor. Hızlı kargo bu markanın diğer artı özelliklerinden biri. Alışverişimi yaptığım gün kargoya çıkması beni ayrıca mutlu etti. Güvenilir ve bir o kadar kaliteli adresten alışveriş yapmak çok önemli. İşte sırf bu yüzden hemen şimdi www.gotham.com.tr sitesine bakmanızı isterim. Bu arada post sonuna koyduğum kombin ayrıntılarından direk ürün linklerine ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler dilerim şimdiden. Sevgiler...


eşofman altı: GOTHAM

eşofman üstü: GOTHAM



AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

Popüler Yayınlar