Kahve Keyfinize Renk Katacak Yeni Nesil Kahve Makinesi Modelleri

Çarşamba, Ekim 28, 2020

 

Türk mutfağının vazgeçilmez sıcak içeceklerinden olan kahve çeşitleri, yeni nesil kahve makineleriyle birlikte bambaşka lezzetler ve yeni anlamlar kazanıyor. Dünyanın ve Türkiye'nin en iyi kahve makinesi üreticileri ise Watsons'ta kahve tutkunlarını bekliyor. Fakir, Russell Hobbs, Goldmaster, Melitta, Homend, Electrolux, De'Longhi gibi profesyonel kahve makinesi tasarımcıları, en seçkin modelleriyle mutfağınıza lezzet katıyor. Filtre kahve makine modelleri, Türk kahvesi makinesi türleri, espresso makinesi seçenekleri ve diğer profesyonel ürünlerle kendinizi özel hissedebilir, misafirlerinize sıra dışı kahveler sunabilirsiniz.

Filtre Kahve Makinesi: Tanıdık Lezzet, Hızlı Hazırlık

Klasik demleme usulü filtre kahvenizi otomatik olarak hızlı bir şekilde hazırlayan ve lezzet bakımından yüksek performans gösteren filtre kahve makinesi çeşitleri, dakikalar içerisinde filtre kahve hazırlamanıza yardımcı oluyor. Kahve demleme kapasiteleri oldukça yüksek olan ürünler, dilediğiniz sertlikte kahve hazırlayabilmenizi sağlıyor. Yoğun sert, orta ve hafif olmak üzere üç ayrı demleme özelliği bulunan ürünler, damıtma usulüyle ya da diğer yöntemlerle kahve demleyebiliyor. Cihazınızın kullanım talimatında bulunan özel miktarlara ya da kişisel zevklerinize göre yoğunluk ayarı yapabilir, birbirinden lezzetli ve hızlı sunumlar hazırlayabilirsiniz. Su ısıtıcı kapasiteleri oldukça yüksek olan kahve makinesi türleri, tek seferde büyük ölçülü kahveler demlemenizi sağlayarak onları sıcak tutabilmenize yardımcı oluyor. 12 ve daha fazla fincan sayısında kahveler hazırlayabilir; ofisinizde, evinizde ya da diğer kullanım alanlarında dilediğiniz kadar kahve servis edebilirsiniz.

Kahve Makinesi Çeşitleri: Bol Köpüklü, Yoğun Kıvamlı

Hoş sohbetlerin ve keyif zamanlarının vazgeçilmez eşlikçilerinden olan Türk kahvesi, kahve makinesi çeşitleriyle birlikte ilgi çekici tatlar sunuyor. Kahve yapmayı bilmeyen kullanıcıların bile bol köpüklü ve harika kıvama sahip kahveler hazırlamasını sağlayan ürünler, kahve saatlerinizi keyifli zaman dilimlerine dönüştürüyor. Misafirlerinize lezzetli Türk kahveleri sunmanızı sağlayan kahve makinesi seçenekleri, tek seferde 6 fincana kadar kahve hazırlayabiliyor. İçerisine su, kahve ve şeker ekleyerek tek dokunuşla kahve hazırlayabileceğiniz ürünler, güçlü ısıtma kapasiteleri sayesinde dakikalar içerisinde kahve yapabiliyor. 360 derece dönebilen tabanları, cezve biçimli formları, paslanmaz çelik yapıları ve kolay temizlenebilme özellikleri bulunan kahve makinesi seçenekleri, kullanım kolaylığı sunmalarıyla da beğeni kazanıyor. Tasarım bakımından oldukça başarılı olan kahve makinesi çeşitleri, mutfağınıza renk katan detayları ve güçlü yapılarıyla uzun ömürlü kullanım vadediyor. Aşırı ısınma ve susuz kalma emniyeti gibi özellikleri de bulunan ürünler, kahvenizi pişirirken yaşayabileceğiniz unutkanlıklara karşı güvenli kullanım sağlıyor. Ayrıca otomatik kapanma ve taşma emniyeti gibi özellikler sayesinde, cihazınızın başında kahvenizin pişmesini beklemenize de gerek kalmıyor.

Kahve Makinesi Fiyatları

Marka, model ve ürün özelliklerine göre değişen fiyatlar sunan cihazlar, kahve tutkunlarına ekonomik fiyat seçenekleriyle kahve keyfi deneyimi yaşatıyor. Kahve öğütücü özelliği bulunan çok fonksiyonlu ürünlerde fiyat aralıkları daha yüksek seyredebiliyor. Ancak tek işlemli profesyonel cihazlarda fiyat seçenekleri daha düşük olabiliyor. Siz de ihtiyacınız olan özellikleri belirleyerek sizin için en kullanışlı kahve makinesi modelini seçebilir, Watsons farkıyla çok ekonomik fiyat seçeneklerini ve kampanyaları değerlendirebilirsiniz. Dünyanın en iyi kahve makinesi modellerini ve sevdiğiniz aromaları hazırlayabilen ürünleri inceleyebilir, ihtiyacınız olan ideal kıvamı anında tutturabilen ürünlerle ikramlarınızı zenginleştirebilirsiniz. Kahve makinenizi kullanacağınız alanı belirleyerek cihazınızın kapasitesini buna göre seçebilir, kalabalık alanlarda yapacağınız ikramlar için daha yüksek kapasiteli ürünleri tercih edebilirsiniz. Watsons'ta satışa sunulan kahve makinesi çeşitleri arasında kafe, restoran, otel gibi işletmelere uygun profesyonel ürünleri de görebilir; dilerseniz De'Longhi, Russell Hobbs, Homend gibi markaların ürettiği geniş kapasiteli modelleri işletmeniz için satın alabilirsiniz.

 



AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

3 comments

Popüler Yayınlar