Kadınlar için Oversize Giyim Önerileri

Salı, Eylül 22, 2020

 


    Büyük Bedenle karıştırılmaması gereken Oversize giyim ürünleri başlı başına farklı bir moda akımı. Özellikle salaş giyimi, rahatlığı seven insanların tercih ettiği bir moda bu.


     Özellikle artık gençlerin de bu akıma büyük ilgi gösterdiğini söyleyebilirim. Normal bedeninizden iki üç beden giyilmiş gibi olan kıyafetler birden çok trend oldu. 2000'li yıllarda görmeye alışık olduğumuz geniş paça pantolonlar üzerine geniş yaka gömleklerin tekrar karşımıza çıkıp trend olmasını hiçbirimiz bu kadar tahmin etmemiştik belki.

   Moda dünyasında sıkça kullanılan oversize terimi, kelime olarak  büyük beden anlamına geliyorsa da burdaki terim büyük beden anladığınız şekilde değil. Model anlamında, salaş, rahat ve olması gerekenden birkaç beden büyük parçalar için diyoruz.

   Oversize zayıf insanlara çok yakışırken, doğru kombinlendiğinde kilolu insanlar için de doğru bir kilo örtücü olabilir. Mesela her parçanızı oversize giymeden, sadece tek bir parçada; özellikle problemli gördüğünüz parçada oversize giyim tercih edebilirsiniz. Oversize bir switinizin altına skinny bir jean giyerek kombini doğru hale getirebilirsiniz. Yani tek oversize sweatshirt giymelisiniz bu kombinde oversize olarak.

    Şu bir gerçek, oversize trendi hem kadın giyimde hem de erkek giyimde hızla büyüyor. Eğer siz de bu trende eşlik etmek istiyorsanız doğru tercihlerle şık kombinler yakalayabilirsiniz.Önemli olan burada doğru parçaları match etmek yani eşleştirmek. Daha çok günlük kombinlerde tercih edebileceğiniz oversize giyim önerilerim için derlediğim örnekleri beğenirsiniz umarım.

   Ayrıca oversize online alışveriş sitesi olarak www.gotham.com.tr'ye bir göz atabilirsiniz. Farklı ve tarz ürünler oversize giyimde de mevcut.

   Başka trendlerde de buluşmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın...



AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

0 comments

Popüler Yayınlar