Abiye Elbisede Şık Detaylarla Tanışın

Perşembe, Haziran 04, 2020


Abiye elbise kısa, uzun, dar, balon model olarak ayırabileceğimiz birçok çeşide sahiptir. Nedime abiyelerinden balo abiyelerine onlarca model arasından en şık olanı bulmak marka seçimini iyi yapmaktan geçer. Aradığınız parça kırmızı abiye elbise kısa bir model ise ilk uğrayacağınız adreslerden biri de KeiKei olmalıdır. Her beden ölçüsüne uygun birbirinden şık parçalara imza atan marka, farklı konseptlerde kullanabileceğiniz yüzlerce ürün sunuyor. Dahası, dantel abiye elbiselerden pul payet abiyelere, askılı modellerden straplez kesimlere kadar aradığınız tüm modelleri tek bir adreste bulmanıza firsat veriyor. Kadınların gardırobunda vazgeçilmez parça olan abiye elbise kısa modeller, en şık tasarımlarda KeiKei imzasına ev sahipliği yapıyor. Siz de küçük ama işe yarar ipuçlarıyla hızlı bir şekilde çekici bir abiye kombinine sahip olmaya var mısınız?


Kırmızının Binbir Tonu Var, Tercihiniz Hangisi?

Dikkat çekici abiye elbise stilleri söz konusu olduğunda, birbirine çok benzeyen modelleri satın almaktan kaçınmanız gerekir. Her konsept için yapacağınız hazırlık özel ve benzersizdir. Ayrıca düğün, nişan veya balo olması fark etmeksizin her organizasyonda çekiciliğinizi ve zarafetinizi göstermeniz mümkündür. Vücut hatlarınıza uygun elbiseler seçerek rahat ve kendinden emin bir görünüme sahip olmanız kaçınılmazdır.
Siyah, beyaz, mavi, sarı abiyeler sadeliği arayanların ilk tercihi olabilir. Ancak konu dikkat çekmek ve cezbedici olmaksa kırmızı abiye elbise kısa veya uzun modeller tam size göre olacaktır. Tek bir tonla sınırlı kalmayan kırmızının nar, vişne, kan kırmızı gibi türlü seçeneği vardır. Beyaz, esmer, sarışın tenli demeden her kadına yakışan kırmızı tonlarında vücut hatlarında uygun abiyeyi bulduğunuzda, işte o benim parçam, diyeceksiniz.




Abiye Elbise Kısa Modelleriyle Kombininizi Yaratın

Kadınlar arasında asla paylaşılmaması gereken bir detay kombin buluşlarıdır. Gideceğiniz mekanda en gözde kadın olmak istiyorsanız özel bir kombin yaratın ve çarpıcı aksesuarla şıklığınızı tamamlayın. Kadınlar genellikle, düğün ve benzeri organizasyonlar için uzun elbiseleri seçer. Siz farkınızı göstermek adına abiye elbise mini tasarımlarıyla favori aksesuarlarınızı buluşturun. Yaka detayı ve elbise tasarımında yer alan ince işçilikle görsel bir şölene imza atın.
Aksesuarlar şık bir görünüm için en kritik parçalardır. Kadınlar da kendine has stilini yansıtmak adına göz alıcı aksesuarlar kullanır. Siyah veya gümüş renk ayakkabı ve çanta ile yapacağınız kombinde, elbisenizin yaka detayına göre takı seçiminde bulunmanız gerekir. Örneğin uzun kollu ve boyun kısmı kapalı bir abiyede kolye takmak gereksizdir. Bunun yerine hoş bir inci küpe takabilirsiniz. V yaka abiyelerde ise tam tersi kolye detayıyla dikkati göğüs dekoltesine çekebilirsiniz. Ayrıca gideceğiniz davette size eşlik edecek bir partneriniz varsa partnerinizin aksesuar seçiminde ortak noktalar bulabilirsiniz. Kırmızı kravat ve kırmızı abiye elbise kısa model kombiniyle organizasyonların gözde çifti olabilirsiniz. Kendinizi özgüven sahibi ve şık hissetmek için kısa abiye modellerinden stilinize en uygun parçayı seçin ve kombininizi yaratın!










AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

Popüler Yayınlar