SOSYOPİX İLE HAYATININ ARŞİVİNİ YAP!

Pazar, Mayıs 17, 2020




    Hayatımızdaki anları ölümsüzleştirmek bizim için en  güzel fırsatlardan biri... İşte bu güzelliği Sosyopix sayesinde farklı şekillerde yapabiliyoruz. Özellikle bu dönemde sevdiklerimizden ayrı kalmak onlara olan özlemimizi daha da çok arttırıyor bu yüzden Sosyopix sayesinde güzel anıları hatırlıyoruz. Nasıl mı?


     İşte ben bu bayram farklı bir şey yaptım. Sevdiklerimi, anılarımı, özlemlerimi online alışveriş sitesi Sosyopix'ten bu çoklu magnetlerle, metal anı çerçevesi ve bu resimlerle; daha bitmedi, küçük anı defteri ve bu güzel Pola kartlarla taçlandırdım. Belki bu bayram sevdiklerimizin yanında olamayacağız ama onlara geçmişteki güzel anıları hatırlatarak 'hep bir aradayız' diyebiliriz. Ellerini öpmenin ya da kocaman sarılmanın yerini bu kez anılarımız alsın dedik...Tatiller, doğum günleri ya da seni gülümseten günlük hayatın küçük anları dijital ortamlarda kalıyor malesef. Arşivler birikiyor, ama biz açıp da o arşivlere bilgisayarlardan bakmıyoruz, bakamıyoruz. Ben de arşivlerimden seçtiğim resimlerimi evimin her köşesinde görmek istedim. Magnetler, anı kitabı, metal anı çerçevesi... Çok da keyif aldım. İçime inanılmaz bi huzur doldu. Sevdiklerimi heryerde görebilmenin huzuru doldu içime inanın. Geçirdiğimiz o güzel anları resimlere bakınca tekrar yaşayabilmenin, hatırlamanın mutluluğu ve huzuru bu belki. Artık sevdiklerim, o güzel anlarım hep göz önünde, gözümün önünde:) 




    Size güzel bi haberim var bu arada. Bayrama özel indirimleri var.www.sosyopix.com sitesinde bi göz atıp siz de arşivinizden seçtiğiniz güzel anılarınızla bi sürpriz yapabilir ya da kendinize bi mutluluk verebilirsiniz. Sevgiyle kalın...





AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

2 comments

  1. sosyopix'i ilk çıktığından beri çok seviyorum (:

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel kareler, Sosoyopixle ayrı bir başarılı olmuş :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar