Allık İle Sağlıklı ve Canlı Yanaklar

Cuma, Şubat 28, 2020



 Allık İle Sağlıklı ve Canlı Yanaklar-Allık Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Yüzünüze hoş, çekici bir ışık katmak denince akla ilk gelen makyaj ürünü allıktır. Makyaj yapmadığınız günlerde bile sadece allık sürerek cildinizde canlı, aydınlık bir görüntüye sahip olmak elinizde. Büyülü toplarla tatlı bir fırça dokunuşu cildinize güneş değmişçesine küçük ışıltılar saçabilir. Bazı günler kendiniz yorgun hissettiğinizde yardımınıza koşup sadece yanaklarınızda değil, ruhunuzda da pembe bir hoşluk bırakır. Gelin bu favori makyaj ürünümüzü biraz daha yakından inceleyelim o halde…

Allık Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Allık alırken ve sürerken dikkat etmeniz gereken en önemli detay, cildinizin adeta doğal bir parçası gibi durmasıdır. Renkleri cildinizle uyumlu olmalıdır. Bunun için de öncelikle ten renginizi iyi belirlemeniz şart. Buğday tenlilere şeftali ve kayısı tonları, soluk tenlilere pembe tonları ve koyu tenlilere de mercan rengi en çok tavsiye edilen renkler arasındadır. Soğuk, sıcak ve nötr ton olarak üçe ayrılan cilt alt tonunuzun da kusursuz bir makyaj için önemli bir adım. Cilt alt tonunuzu belirlemenin en basit yolu ise kol bileklerindeki damarların rengine bakma yöntemidir.

Allık Çeşitleri: Likit, Top, Krem, Toz... Peki Hangisi?

Ürün seçiminizi cilt tipinize göre yapabilirsiniz. Kuru ciltlerde makyaj uzmanları krem çeşitlerin kullanımını tavsiye ediyor. Bunun nedeni cildi nemlendirmesi, kolay dağılması ve elde edilen doğal görüntü. Yağlı ciltlerde toz allık parlamayı engelleyip daha kalıcı bir makyaj sağlar.

Likit, top, krem ve toz allık… Peki, ama hangisi? Aklınız karışmasın, çünkü aslında bunca çeşit arasında kaybolmadan, makyaj stilinize göre seçim yapmanız çok kolay. Doğal bir ışıltı ve bitiş ile ünlü likit allık son dönemde oldukça popüler. Yaz aylarında bronz tende çok hoş durmasının yanı sıra, kış aylarında da cildinizin canlı görünmesine yardımcı olur. Likit allığınızın renk açıklık ve koyuluğunu da kolaylıkla ayarlayabilirsiniz.

Birbirinden farklı renklerdeki minik top allık cildinize parlak bir görünüm kazandırmak için sıklıkla tercih edilen bir diğer ürün çeşididir. Mükemmel bir tonlama uyumu ve kolay bir uygulama için top allık makyaj çantanızda olması gereken parçalardan biridir.

Yağlı ciltlerin de dostu olan toz allıklar fondöten sonrasında kullanılabilir. Böylece kalıcılığını korur ve parlama yapmaz. Toz allığı sürerken ince ve geniş açılı bir fırça kullanmanız gerekir. Fırçanızdaki allığın fazlalığını hafifçe üfledikten sonra allığı elmacık kemiğin altına uygulayabilirsiniz. Allığı az miktarda ve nazik fırça darbeleriyle uygulamak ise bir diğer püf noktası.

Yaz aylarında daha çok tercih edilen krem allıklar ise rahat bir kullanım sağlar. Gece ve gündüz makyajınızda tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda cildinizi nemlendirme özelliği de bulunur. Diğer çeşitlerini fırça ile uygularken kremde en iyi sonucu parmaklarınızı kullanarak küçük dokunuşlarla alabilirsiniz.

Her Dokunuşta Daha Güzelsiniz

Teninize altın dokunuşlar ile tatlı bir ışıltı katmak istiyorsanız GR Diamond Breeze Shimmering Highlighter likit aydınlatıcı tam size göre. Altı farklı renk seçeneği ilen gelen Creamy Blush Stick çantanızda hem çok yer kaplamaz, hem de yumuşak ve kadifemsi yapısı sayesinde cildinize pürüzsüzce uygulayabilirsiniz. Eğer siz de minik topların yanaklarınızda bıraktığı hafif ve tatlı etkiyi seviyorsanız, size tavsiyemiz ipeksi ve doğal bir görünüm için top allık Ball Blusher’ı kullanmanız. Gün boyu kullanabileceğiniz ve cildinize dört mevsim sağlıklı bir görünüş kazandıracak GR Nude Look Face Baked Blusher Terracota Allık her cilt tonuna uyum sağlar ve uzun süre kalıcı formüle sahiptir. Gece makyajlarınızda gözlerin üzerinizde olması için tek yapmanız gereken yanaklarınıza yeni trendlerin başında gelen altın parıltılı, bronz ve karamel gibi renkleri uygulamak. Çekici ve son moda bir güzellik için Terracotta Stardust Blush On Işıltılı Terracota allık vazgeçilmez makyaj ürününüz olabilir. Geniş ürün yelpazesi ile Golden Rose cildinizi sizden daha fazla düşünür.

Allık Çeşitleri: Likit, Top, Krem, Toz


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

Popüler Yayınlar