Bişektomi ve Fransız Askısı

Pazartesi, Ocak 20, 2020



Önce bişektomi nedir bunu bilmek gerekiyor...

Bişektomi Nedir?

Kısa ve Öz olarak Yanaktan yağ aldırma operasyonudur.

Avrupa'da yıllardır yapılan ve Hollywood da en çok yapılan operasyonlardan biri olan bişektomi (yanaktan yağ alma) operasyonu hakkında ne kadar ön yargım olsa da araştırmalarımdan sonra yabılabilir olduğuna karar verdim.
Size şöyle söyliyim aklınıza ne kadar soru gelirse gelsin hepsinin cevabını tek tek araştırarak buldum. Fiyatları ve Operasyonlar hakkındaki tüm bilgiler burada https://www.estetikce.net/bisektomi-fiyatlari/  Yaklaşık 1 saat içerisinde operasyon bitiyor. Bakarsanız dişçiye gitmek kadar zahmetli bile değil. Merak ettikleriniz detaylı bilgileri estetikce sitesinden öğrenebilirsiniz.

 Fransız Askısı

Fransız Askısı Nedir?
  
Kısacası İp ile Yapılan Yüz Germe Operasyonudur.

Az önce sizlere bahsettiğim bişektomi operasyonu hakkında araştırma yaptığım sırada arkadaşımla beraberdik, Kendisi 58 yaşında ve oldukça genç ruha sahip bir kadın ama yaşında getirdiği gibi sarkıklar ve yaşlılık belirtileri mevcut yüzünde kendisiyle görüşmemizden sonra bize fransız askısı yönteminden bahsetti bizde herazamanki gibi araştırmaya başladık.
Sizinde bu bilgilere erişebilmeniz için bir kaynak veriyorum https://www.estetikce.net/fransiz-askisi-nedir/
Arkadaşım o kadar canı tatlı bir kadın ki inanın iğne görünce korkuyor ama doktor bey o kadar dikkatli ve doğru anllattıki o kadın bile operasyon yaptırmaya karar verdi, Şimdi Operasyon üzerinden tam 3 ay geçti ve sizede bahsedip önermek istedim. 2020 Arkadaşım için 20 yıl öncesinin yüzüyle çok ama çok iyi geçmeye başladı.
Aslında burada bilinmesi gereken en önemli şey kime ameliyatı yaptıracağınızı ve kaynaklardan araştırıp bulmak. Arkadaşım şanslıydı biraz sizinde en azından arkadaşımın tecrübelerinden faydalanıp yanılmanıza pay vermek istemedim. Tabi ne olursa olsun.
Ben estetik ve medikal estetik ile ilgili herşeyi bu siteden araştırıp buluyorum . Sizde göz atabilirsiniz.


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

0 comments

Popüler Yayınlar