Erkek Bebek Giyim

Cuma, Kasım 15, 2019

Erkek Bebek Giyim

Mevlütler, doğum günleri, diş çıkarma partileri gibi birçok özel günde erkek bebekleri için özel olarak imal edilmiş ürünler tercih ve talep edilmektedir. Bu ürünlerin ortak özellikleri tamamen bebek sağlığı baz alınarak imal edilmiş olmasıdır. Yüzde yüz pamuk kumaşından imal edilen bu kıyafetlerde hiçbir kanserojen madde kullanılmamıştır. Bu sayede hem estetik hem de sağlıklı bulunan erkek bebek kıyafetleri ürünleri her bütçeye uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor.


Sipariş edilen giyim ürünleri Türkiye'nin her kentine hızlı teslimat parolasıyla gönderiliyor. Tamamen yerli üretim olan bu kıyafetlerde iade ve değiştirme hakları da müşterilere sunuluyor.

10 Parçalık Zıbın Setleri ve Ürün Özellikleri 

Toplamda on parçadan oluşan zıbın setleri bu yılın en çok satın alınan setleri arasında yer alıyor. Sarı ve beyaz gibi açık renklerde servis edilen bu ürünlerde kalp motifleri de zıbınların çeşitli yerlerinde bulunmaktadır. Aynı zamanda aslan ve kelebek gibi çeşitli sevimli hayvanların renkli bir şekilde resmedildiği versiyonları da mevcuttur.

Penye kumaştan imal edilen bu ürünler yılın dört mevsimi giymeye müsaittir. Antibakteriyel yapısı sayesinde güvenli bir şekilde giyilmek için ideal standartlara sahiptir.

Ayıcık Desenli Penyeler 

Küçük küçük ayı desenlerinin tamamını kapladığı penyeler tek katlı olma özelliklerine sahiptir. İsteyenler ek bir ücret ödeyerek battaniye ve penye setlerine sahip olabilirler. Antialerjik yapısı sayesinde hassas ciltlere sahip olan bebekler için de uygundur.

Özel Yazılı - Uzun Kollu Zıbınlar 

Kış ve sonbahar mevsimleri için tercih edilen uzun kollu zıbınlar özel yazıları ile birlikte benzerlerinden ayrılıyor. ''Anneannem beni seviyor'' yazılı bu zıbınlar aynı zamanda bebek motiflerini de bünyesinde barındırıyor. En çok tercih edilen renkleri ise beyaz ve kırmızıdır. Üretiminde bebek sağlığına hiçbir zararı dokunmayan özel, organik iplikler kullanılmıştır.

 El işçiliğinin zirve yaptığı bu ürünler sıcak havalarda da giyilebilir ve terletme yapmaz. Esnek yapısı sayesinde bebeklerin çok daha rahat bir şekilde hareket etmesini de olanaklı hale getiren modellerdir. İki yıllık garanti süresine sahip olan uzun kollu zıbınlar, yıkama talimatlarına dikkat edildiği takdirde çok daha uzun ömürlü kullanılabilir. Ne kadar yıkanırsa yıkansın sarkma yapmayan bu ürünler yüzde otuz üçlük indirim oranlarına sahip.

Uyku Tulumları ve Öne Çıkan Özellikleri 

Kedi desenlerine ev sahipliği yapan uyku tulumları rahat ve yumuşak kumaşları ile birlikte tam bebeklere göre! İç yapısı ne kadar yumuşaksa dış yapısı da bir o kadar kalın ve korunaklıdır. Yılın dört mevsimi bebeklerin huzurlu bir şekilde uyumasını mümkün hale getiren bu uyku tulumlarında da sezon boyunca yüzde kırka varan büyük indirimler yapılıyor. Sadece 0-3 ve 0-6 aylık yaş grupları için değil 2 ve 3 yaşında olan bebeklere özel beden ölçüleri de ilgili kataloglarda mevcuttur. Yüzde yüz yerli üretim olan uyku tulumları telefonla da sipariş edilebilir.

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

Popüler Yayınlar