Leopar Kombinler

Cumartesi, Haziran 01, 2019

Leopar kombinler

       Merhaba, bu yıl hayvan desenleri çok modayken ben size en sevdiğim hayvan deseni ile bir kombin yapayım dedim. Leopar kruvaze bluz ve yüksek bel pantolon bugünün ayrıntıları arasında. Peki leoparda en dikkat edilmesi gereken hususlar ve yapılan hatalar nedir? Leopar kombinler ile ilgili yazımın devamını okumayı unutmayın...






     Geçen instagram storimde paylaştığım ülkemize gelen Anastasia Beverly Hillsin leopar üzerine farklı tonda leopar desen giymesi ile stil hatasını gözler önüne sermiştim. Leopar desen tek bir parçada ya da en fazla iki parça ki, o ikinci parça aksesuar ya da ayakkabı olabilir. Bugün ben de leopar desenli bir kombin yaptım. Gözünüzü yormuyorsa stiliniz doğru yoldasınızdır. Ben de bu kombinde göz yorucu bir ayrıntı olmadığını düşünüyorum.

    Gelelim kombin ayrıntılarına. Kombindeki yeni parça saten pantolon. Bilekten bağcıklı olması ve yüksek bel olması pantolonun ayrıntıları arasında. Pantolonum www.dropship-clothes.comdan. Yüksek bel pantolon ve etekler özellikle kruvaze bluzlar ile harika kombinleniyor. Tavsiye ederim. Bir iftar yemeği için seçtiğim kombini umarım beğenmişsinizdir.

  Size şimdiden iyi tatiller dilerim...

Leopar kombinler

leoparda en dikkat edilmesi gereken hususlar ve yapılan hatalar nedir?-Leopar kombinler

leoparda en dikkat edilmesi gereken hususlar ve yapılan hatalar nedir? Leopar kombinler

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

Popüler Yayınlar