Püsküllü Elbise

Çarşamba, Mayıs 29, 2019

Püsküllü Elbise-alışveriş-moda blogu-Fashion bloggers-Balmain

      Merhaba. Bloga uzun süre yazı yazmayınca onu ihmal etmiş gibi hissediyorum. Ama neyseki sınavlar bitti, eğitim-öğretim yılı sona eriyor rahatladım diyebilirim. Bugünün kombin ayrıntılarına hemen geçeyim şimdi.


    Evet, yayın başlığından da anlaşıldığı gibi aslında üzerimdeki bir elbise, bluz değil. Ama ben onu bu şekil giymeyi tercih ettim. Püskülllü bluz aslında püsküllü elbise. Çekim aşaması biraz kasvetli geçse de baya hareketli resimler yakaladık. Böyle püskülllü kıyafetleri hareketli resimlemezsek olmuyor gibi geliyor. Nitekim hareketli kareler yakaladık. Gelelim püsküllü elbisenin nereden olduğuna. Açıkçası Balmain modasını anımsatan böyle tasarımsal bir kıyafetin Rosegal sitesinde olacağını düşünmezdim. Sitede  %20 indirim  kodu RG105UR kullanabilirsiniz. . Bu kıyafeti çok mu çok kalite buldum. Ve gören herkesin büyük beğenisini kazandı. İnanılmaz özel bir tasarım havası var.

   Böyle özel bir kıyafet özel günlerin vazgeçilmezi olabilir. Bir kere sıradışılığının yanısıra şıklığı ile de müthiş göz dolduruyor. Mavi tonlarındaki süslemeler ile oldukça hoş.

  Bugün detaylar böyleydi. Size musmutlu günler diliyorum...

Püsküllü Elbise-alışveriş-moda blogu-Fashion blogger-Balmain

Püsküllü Elbise-alışveriş-moda blogu-Fashion bloggers

Püsküllü Elbise-alışveriş-moda blogu-Fashion bloggers

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

Popüler Yayınlar