Erkek Gardırobunun Vazgeçilemez Öğesi: Takım Elbise Modelleri

Cuma, Mayıs 17, 2019

Erkek Gardırobunun Vazgeçilemez Öğesi: Takım Elbise Modelleri


Erkek gardırobunun en önemli öğesi kuşkusuz takım elbisedir. Özellikle resmi ortamlarda konuya verilen özen ve ciddiyeti pekiştirir ve özgüveni perçinler hem de karşı tarafın kişi hakkındaki iyi izlenimini güçlendirir. Şık ve bedene iyi oturmuş bir model, bakımlı bir erkeğin en güçlü silahı olarak gösterilebilir. Takım elbise ile hem iş yaşamında hem özel davetlerde prestij sahibi bir görünüm elde etmek mümkündür.


Günümüzde kıyafetler ve elbiselerde bireylerin konforuna ve çağın hızına uyumlu olarak yenileniyor. Erkek takım elbise modası da aynı ruhla oldukça geniş bir çeşitlilik gösterir. Takım elbise denilince genelde akla koyu renkli modeller gelir. Klasik siyah ve lacivert modeller tüm erkekler için vazgeçilmezliğini sürdürürken, moda dünyası yeni akımları, genç bakışı ve rahatlığı öne çıkaran alternatiflerle, sürekli bir yenilenme ve gelişim içindedir.

Genç Şık ve Rahat: Spor Takım Elbise

Tasarımcılar son yıllarda aslında farklıymış gibi duran iki kavramı güzel bir biçimde harmanlayarak erkek giyim modası içine dahil etmiştir: Spor modeller. Geçtiğimiz yıllarda takım elbise denildiğinde yalnızca çok resmi ortamlarda ya da özel gün ve gecelerde gardıroptan çıkarılan ve yılın büyük bir bölümünde bir daha kullanılmayan bir kıyafet akla gelirken, spor takım modelleri bu durumu tamamen değiştiriyor.

Spor takım modelleri, slim fit yapısıyla bedene tam olarak oturur. Sıradan siyah takım elbise biraz daha klasik bir duruş sergilerken, spor modellerin, ceket boyunun daha kısa tasarlanması ve pantolon paçalarının çok geniş tutulmaması, slim fit modellerin kalıbının destekleyici unsurlarıdır. Şehir hayatının akış hızında, spor takım modelleri motive edici bir güç olur ve hareket esnekliğini sağlar. Spor takımlarınızla, günlük temponuzu hiç düşürmeden imajınızı güçlü tutabilirsiniz.

Bir Takımda İki Ayrı Tarz: Yelekli Takım Elbise

Yelekli modeller, takım elbiseye artı bir özellik katan hem de işlevselliği artıran model olarak kabul edilmektedir. Yelekli takım elbise aynı kombinde iki ayrı kullanımı mümkün kılar. İster ceketle ister ceketsiz, şıklıktan ödün vermeden iki ayrı stile sahip olabilirsiniz. Kruvaze kesim, oval yakalı ya da düz kesim yeleklerle de güçlendirilen bu stil, konforlu bir şıklığın anahtarıdır. Bu özel giyim tarzınızla, toplantılar arasında koştururken aynı gün içinde, açılış, resepsiyon, kokteyl gibi resmi bir davette bulunabilir, akşam iş çıkışı özel bir yemeğe katılabilirsiniz. Bu stil sizi her yere taşır.

Bu genç takım elbise tarzının işlevselliği, hava ve bulunulan ortamın sıcaklık koşulları kapsamında da önemli avantajlar sağlar. Sıcak ortamlarda ceketi kullanmayabilir, ya da yeleksiz kullanım sağlayabilirsiniz. Normal sıcaklıklarda tüm parçaları bir arada keyifle kullanabilirsiniz. Takım elbise ister spor ister klasik olsun, her zaman erkek modasının değişmez unsurudur.

Bir Film Aktörü Gibi: İtalyan Kesim Takım Elbise

İtalyan kesim takım elbise, özellikle fit vücuda sahip genç erkekler tarafından oldukça sevilen bir modeldir. İtalyan kesim modeller, kalıp olarak daha dar ve kısa pantolon paçaları, daha kısa ceketler, vatkalı omuzlar ile bedeni tam olarak öne çıkarır ve oldukça modern ve esnek bir görüntü oluşturur. İtalyan kesim modellerin tüm parçaları tek renk ve düz kumaştan üretildiği gibi, pantolon, ceket ve yelekler kumaşı ekose desenli olarak tasarlanan çeşitleri ile de tüketici beğenisine sunulmuştur. Ekose desenlere sahip ceket ve düz tek renk pantolon kombini ile de spor görünümü güçlendirir.
İtalyan kesime sahip modelleri sadece gömlekle kullanabileceğiniz gibi, zevkiniz doğrultusunda  mendil ve kravatlarla daha da hareketlendirebilir, rugan pabuçlarla kombininizi daha da güçlendirebilirsiniz. Bu özel takımlar giyim tarzınızla hem modern çizginizi en güzel şekilde tamamlayabilir hem de bedeninizin özelliklerini ve stil farkınızı dış dünyaya en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

Erkek giyim modasının öncü markası Efor Giyim, takım elbise kategorisinde, klasik ve spor modelleri geniş bir ürün çeşitliliğiyle beğeninize sunar. Siz de hemen https://www.efor.com.tr'yi ziyaret ederek, ihtiyaç ve beğenilerinize uygun modelleri ve ürünleri kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Erkek Gardırobunun Vazgeçilemez Öğesi: Takım Elbise Modelleri






AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

0 comments

Popüler Yayınlar