Bebek Giyim

Perşembe, Mayıs 16, 2019

Bebek Giyim


Hamileliğin ilk aylarında anne adayları bebek giyim konusunda biraz beklemelidir. Bazen o tatlı heyecanla birlikte hemen mağazalara koşulur ve bilinçsizce birçok alışveriş yapılır. İhtiyacınızı belirlemek için bir süre beklemek en doğru harekettir.

Bebek Giyim Ürünleri Neler?
Özellikle bebeğin cinsiyetinin belirlendiği dönemden sonra alışveriş heyecanı daha bir yükselişe geçer. En doğru zaman doğuma yakın dönemlerde alışverişe başlamaktır. Son aylarda yapılacak alışveriş daha bilinçli olacaktır. Bazen hiç kullanılmayacak ve bebeğe küçük gelecek ve birçok yenidoğan bebek kıyafeti satın alır. Şunu da aklınızdan çıkarmayın ki doğum sonrası size gelecek olan onca kıyafeti bile belki de tam olarak kullanamayacaksınız. Bu nedenle bebeğinizin cinsiyetine ve ihtiyacına göre hareket etmek birçok gereksiz masraftan sizi koruyacaktır. Bebek giyim ürünleri konusunda internet alışverişi konusunda yardım almanızı özellikle tavsiye ediyoruz. Online alışverişte birçok detay ve gereksinimi inceleme fırsatı bularak daha bilinçli ve daha ekonomik alışveriş yapma olanağına sahip olursunuz.
Bebek Giyim İçin Anne Adaylarına İpuçları
Bebek ürünleri satın almadan önce bize kulak vermenizi tavsiye ediyoruz. Bu konuda size bazı ipuçları verelim. Aklınızda bulunması gereken ilk şey bebeğinizin sizin bile tahmin edemeyeceğiniz şekilde hızla büyüdüğüdür. Doğumdaki ağırlığı 5 ayda iki katına çıkar. Ayrıca ilk yaş günlerinde ağırlıkları 3 kat çoğalır. Bu nedenle ihtiyacınız doğrultusunda bebek giyim ürünleri almanız en doğru hareket olacaktır. Şunu da tekrar hatırlatmakta yarar var ki dostlarınızın ve ailenizin bebeğinize aldığı hediyeler yenidoğan kıyafetleri olacaktır. Bu nedenle hastane çıkışı yenidoğan konseptini hazırlayarak ve yedekte de ürün bulundurarak fazla abartılı hareket etmeyin. Bebeğinizin ihtiyaçlarını onun büyüme ve gelişi ile orantılı olarak mevsimsel geçişleri de göz önünde bulundurarak değerlendirin.
Bebek Giyim İçin Nelere Dikkat Edilmelidir?
Seçilen kıyafetlerin giydirilip çıkartılırken kolay olmasına dikkat ediniz. Görüntü olarak çok hoş bir model bazen bebeği giydirirken sorun yaşatabilir. Bunun için özellikle baş kısmından geçen giysilerin minik yavrunuzu incitmemesine dikkat edin. Çıtçıtlı ve düğmeli giysiler tercih edilmelidir. Göğüs kısmından çıtçıtlı badiler, pijamalar, tişörtler iyi tercihlerdir. Dantel, fermuar ve ince lastikli bebek giyim modellerinden uzak durun. Bunlar bebeğinize rahatsızlık verebilirler. Ayrıca kumaş seçiminde %100 pamuklu olmasına kesinlikle dikkat edin.
Detaylar için: bebelive.com

Bebek Giyim


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

  1. Çok tatlı heyecanlar, ihtiyacı olanlar için güzel bir bilgilendirme olmuş...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar