Lila Tütü Abiye

Salı, Mart 19, 2019

lilac prom dress

      Lila ve mor renkleri çok sevdiğim için bu tonlarda abiye giymeyi de çok seviyorum. Bugün lila tütü abiye de sizlerle. İnce ince işçiliğin olduğu bu abiye hakkındaki detaylı postu okumaya ne dersiniz?

      Daha önce aynı siteden balık elbise modelindeki gold payetli elbiseyi daha önce sizlerle paylaşmıştım. Aynı siteden gelen bu lila tütü abiye de gold payetli abiye kadar çok başarılı. Bu kadar başarılı olacağını bile düşünmüyordum. Diğer abiye kadar oldukça kaliteli ve şık. Babyonlinewholesale, online abiye elbiseler (prom dresses online) ve online gelinlikler (bridesmaid dresses online) satılan bir alışveriş sitesi. Sitede 100 doların altında (prom dresses under 100) ve 50 doların altında (prom dresses under 50) abiyeler var. Benim lila tütü abiye elbiseme de bakabilirsiniz siteden.

    Nedime havasındaki bu elbiseyi özel bir arkadaşınızın özel gününde giyebilirsiniz. Bu arada saç, makyaj da bana ait. Bu elbiseye gidebilecek en iyi makyaj ve saç modelini yapmaya çalıştım. Daha önce yaptığım çiçekli taçtan lila ve beyaz çiçekleri çıkarıp saçıma taktım. Bu da güzel eşlik etti sanırım.

   Bugünlük de bir post sonuna gelirken yarın yeni stil postuyla gelebilirim belki. Mutlu akşamlar...

Lila Tütü Abiye

lilac prom dress


fashion blogger-moda blogu

fashion blogger-moda blogu

fashion blogger-moda blogu

fashion blogger-moda blogu

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

Popüler Yayınlar