Kepek Sorunuyla Yaşamak Zorunda Değilsiniz!

Cuma, Mart 15, 2019

Kepek önleyici şampuan


Saç sorunları arasında en yaygın olanlardan biri de kepek problemidir. Hemen herkesin günlük hayatını dahi sıkıntıya sokan bu sorun beraberinde kaşıntı, kızarıklık gibi istenmeyen durumları da getirebiliyor. Koyu renkli kıyafet giyememe gibi günlük sorunlara değinmiyoruz bile… Peki, neden kendinizi kepekle yaşamak zorunda bırakıyorsunuz? Artık dermokozmetik sektörü o kadar gelişti ki, bu tür sorunlarla mücadelenize yardımcı olacak pek çok ürün bulabilirsiniz.

Bunlardan biri de kepeğe karşı bakım serisi ile beklentilerin de ötesinde bir etkide bulunan Yves Rocher ürünleri oluyor. Ben öncesinde çok sayıda farklı markanın ürününü denemiş biri olarak size Yves Rocher’in ürünlerini gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Kepek sorununu uzun yıllar yaşadım ve nasıl bir kabus olduğunu çok iyi biliyorum. Daha önce yurt dışından bile bazı ürünleri getirttim ve düzenli kullanım ama sonuç nafile! Sadece kepeği azalttı ama kurtulmamı sağlayamadı.
Kepekten Nasıl Kurtuldum?
İnternette tesadüfen gördüğüm Yves Rocher ürünlerini denedim ve sonuç mükemmeldi. Şimdi size bu ürünlerden söz edeceğim, belki denemek istersiniz. Öncelikle markanın 2 ürününü birlikte kullanmanızı öneriyorum. Bunlar;
o           Kepek önleyici şampuan
o           Kepek önleyici losyon
Kepek önleyici şampuan ilk kullanımda etkisini ortaya koyan bir ürün ve yeni kepek oluşumunu önlüyor olması da bir harika! Uzun süredir kullanan biri olarak şunları söyleyebilirim:
ü         Ferahlık ve hafiflik hissi yaratıyor
ü         Saçların daha parlak görünmesini sağlıyor(En az 1 ay kullandıktan sonra)
ü         Saçın kirlenme ve yağlanma süresini uzatıyor
(Ben bu şampuanın kokusunu da çok seviyorum, saçlarda fresh ve bayağı kalıcı bir koku bırakıyor. )
Kepek önleyici losyon ise saç diplerine sürülüyor. Hiç endişe etmeden kullanabilirsiniz çünkü araştırdım; paraben, mineral yağ, renklendirici içermiyor. Zaten Yves Rocher bildiğiniz gibi bitkisel ürünler formüle eden bir marka. Losyonla ilgili görüşlerim ise şöyle:
ü          Saç derisini nemlendiriyor
ü          Kepek kaynaklı kaşıntıyı yok ediyor (Üçüncü kullanımdan sonra)
ü          Saç derisinde yağlı bir his bırakmıyor
ü          Hızlı emiliyor
Küçük Bir Uyarı!
Eğer ürünlerin etkisini göstermesini istiyorsanız düzenli kullanıma önem verin. Arada bir kullandığınız hiçbir ürün etkisini % 100 gösteremez. Bu nedenle eğer düzenli olarak kullanabilecekseniz ürünleri satın alın.

Kepek önleyici şampuan

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

  1. Kepek sorunum yok ama olan arkadaşıma paylaşımını önereceğim :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar