#İKİZLERİNMAKYAJİ2019 Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Salı, Mart 12, 2019

blogger etkinlikleri

     Geçtiğimiz haftalarda sevgili blogger arkadaşım İkizlerin Makyajı Nihalcimin Dünya Kadınlar Günü Etkinliğindeydik. Davete çok güzel hazırlanıp bizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştı.


    Etkinliğimiz Batıkent Süvari Kafede gerçekleşti. Açık büfe kahvaltımızla etkinlik daha keyifli bir hale geldi....





    Bu etkinliğe birçok sponsor firma da eşlik etti.


   Yelss Aksesuar bizim için çok güzel taçlar hazırlamışlardı. Ben de takı toka sever biri olarak özellikle benim için siyah güllerle hazırlanmış tacı çok beğendim. Çünkü istediğim gibi siyah güllü bir taca sahip oldum.



  Silikonlu yüzey temizleyicisi ve fırın-ocak temizleme spreyi ile Highgenic de etkinliğe destek verdi.



Diş ipi benim en çok kullandığım ürünlerdendir. Özellikle Misiptrnin kürdanlı olanları da çok işime yarayacak.





Realtechniquestr ise bize birbirinden güzel fırçalar göndermiş. Ben zaten fırçalarını çok severek de kullanıyordum önceden. Kıl kalitesi ve dökülmemesi hep bu markayı tercih ettiriyor bana.



Otacibitkiselin gül kokulu bu yılki ürünlerini çok beğenerek kullanıyorum. Özellikle Gül Suyu Spreyim favorim. Ama ilk kez deneyeceğim bu güllü makyaj temizleme suyunu da çok merak ettim.



Yıllardır HC Care ürünlerini severek kullanıyorum. Hatta Saç Bakım Maskesini daha önce blogumda yazmıştım okuyabilirsiniz. Makyaj temizleyecisinin makyaj temizlemesi ise oldukça başarılı. Makyaj kalıntısı bırakmadığı gibi, göz de yakmıyor.



Splat Türkiye ailecek sevdiğimiz markalardan biri. Bu Black Lotusun her boyu mevcut evde.


 Saç uzatan şampuan arıyorsanız tabiki Revox. Yıllardır herkese tavsiye ettiğim ve memnun kaldığım bu markanın ilgili blog yazımı okumak isterseniz buraya bakabilirsiniz.



   Jeomed TTO ürünlerini ilk defa deniyor olacağım için çok mutluyum. Hemen göz çevresi temizleme jelini kullanmaya başladım bile. Gayet iyi görünüyor.



    M.Asam Türkiyenin Perfect Lift Instant Effect Formula kreminini ilk kez deneyeceğim için heyecanlıyım, çünkü bu sefer çok farklı bir ürünle karşı karşıyayım. Etkisi en az iki-üç saat süren anında cildi pürüzsüzleştirici makyaj öncesi kullanılan bu ürün tüm kırışıklıkları o anda silip pürüzsüz bir cilde kavuşturuyor. Geçici bir etkiye sahip olsa da özel günler için kim istemez?




      Ve daha önceki etkinliklerin birinde tanıştığım Sirazu markası tam bir hayat kurtarıcı. Küçük ama fonksiyonel olan bu ürüne muhakkak instagramda da bir göz atın lütfen. Özellikle şarj cihazlarımızın kırılan ya da bozulan kablolarını korumaya yönelik.

   Etkinlikteki güzel kareleri çeken tabiki Anakaranın en iyi fotoğrafçılarından olan @betulpolatfotograf özel günleriniz için efsane fotoğraflar çekiyor. Sayfasına muhakkak bakın...




      Sevgili Nihalcim emeğin için tekrar teşekkür ederim...

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

  1. keyifli bir etkinlik olmuş ne mutlu ,,
    hediyelerini de keyifle kullan......

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar