Lila Stiletto ve Keçe İşli Swit

Çarşamba, Şubat 06, 2019

Lila Stiletto ve Keçe İşli Swit

   Lila stilettolar ve keçe işli swit kombinin en güzel parçaları. Lila ve mor renklerini çok sevdiğimi söylemekten bıkmadım. Yine ayrıntılarda bu güzel detaylar kombine bir hoşluk katıyor.


   Keçe ile ilgili ürünleri çok sevmezken, bu üzerine keçe ile yapılan bu işçiliği çok takdir ediyor ve beğeniyorum. Daha önce de sizlere hem instagram profilimde hem de blogta üzerine keçe ile işlenmiş bir kız figürlü clutch paylaşmıştım. Bu swit de instagramda aslında kendi evcil hayvanlarının figürlerini swit ya da kıyafetlerine işleyen İka Style Designın(@ika_style_design) el emeği göz nurı. Harika iki swit yapmış benim için. Biri beyaz, biri siyah. Sizle bu kombinde siyahı paylaşıyorum. Kendisine gönderdiğim bu kız detayını harika bit şekilde swit üzerine keçe ile aktardı. El emeği olunca bir başka güzel bir başka değerli oluyor. Ellerine sağlık kendisinin bu keçe işli swit için.

  Lila stilettolar ise rengiyle gönlümde taht kurdu. Stilettoları her türlü kombinle kullanabilirim. Günlük hayatımda spor ya da klasik kombinlerle ya da gece özel bir davet de şık ve ağır bir kombin altında. Stilettolar Irmak Ayakkabı ( www.irmakayakkabi.com )dan. Irmak Ayakkabıda nerdeyse her zevke hitap edebilecek ayakkabılar var. Daha önce de bu siteden siyah rugan bot paylaşmıştım. İnanılmaz rahat ve şık olan o botları da çok severek kullanıyorum.

  Kombin ayrıntıları böyleyken size iyi günler diler, hayatta iyilerin kazandığı bir dünya olması temennisi ile stil postuna son veriyorum...

Lila Stiletto ve Keçe İşli Swit


Lila Stiletto ve Keçe İşli Swit

swit: @ika_style_design       /      kot pantolon: Mavi Jeans      /    stilettolar: Irmak Ayakkabı
  

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

3 comments

  1. Harika kombinasyon yüreğine saglik..Ayakkabı için hemen bakayım.Onerileriniz için tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. I love your outfit! you look amazing!

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar