Yapay Kürk Modası

Pazar, Ocak 13, 2019

fashion blogger-Yapay Kürk Modası

       Yapay kürk modası sadece ülkemizde değil, yabancı ülkelerde de hızla yayılıyor. Bu durum tabi en çok hayvaseverleri mutlu ediyor. Aslında bakarsanız da bu yapay kürkler gerçeklerini de hiç mi hiç aratmıyor. E, hem daha ucuz yapay kürkler varken, hem de daha hayvansever olarak niye gerçek kürk tercih edelim ki...



    Kombinim çok beğenildi. Özellikle kürk ceket ile beğeni ve soru çok aldım. Hem ceketim hem de pantolonum instagramda @merlotbutikkk ten. Butik gerçekten çok şık ürünlerle dolu. Butiğe ilk girdiğimde elbette star iki parça gördüm. Biri bu kürk ceket, diğeri de siyah payetli kürk ceket. Aslında havuç tipi model pantolonum da oldukça şık. İçinde sim detayları ile kışı şık geçirmenize yardımcı bir parça. 

   Uzun süredir kahve tonları kullanmamıştım ama profilimi renklendiren bu sıcak renkler sanırım sık sık kullanılmaya değer. Ayrıca ceketteki degrade renk geçişi oldukça makul ve çok güzel, ne dersiniz? Normalde ben degrade ürünlerde kılı kırk yararım. Ama bu göze oldukça hoş gelen bir ürün. Bu yüzden profili ziyaret etmeyi unutmayın instagramda.

   Kombindeki bir diğer yeni ürün ise kar tanesi kolyem. Birbirinden güzel tasarım takıların yapıldığı @bysantakidan. Bana mercan bir kolye de  hazırlıyor ki, çok heyecanlıyım. İster beğeninize özel, ister varolan ürünlerden kendinize göre muhakkak bir tane bulacağınıza eminim. İnstagrama o zaman hemen lütfen.

   Şimdilik bu kadar deyip diğer stil postuma geçiyorum. Mutlu günler...

fashion blogger-Yapay Kürk Modası

fashion blogger-Yapay Kürk Modası

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

3 comments

Popüler Yayınlar