Pembe Kürk ve Payetli Etek

Çarşamba, Ocak 30, 2019

pink fur coat-fashion blogger-Shein

        Bugün size akşam gittiğim bir etkinlik için yaptığım kombinden bahsedicem. Kürk ve payeti bir arada çok sevdiğim için ve etkinlikte özel bir mekanda akşam yemeği olduğu için biraz ağır kombin tercih ettim.




      Bu pamuk şekeri modundaki kürküm için size harika diyebilirim. Çok beğenmemin haricinde kalitesi de tartışılmaz. Etekle de uyumu tam oldu, çünkü renkler harika bir şekilde match oldu. Pembe kürk de payetli etek de Shein sitesinden. Son dönemde bu sitenin ürünlerini çok beğenir oldum. Çünkü tarz olarak heryerde bulamıyacağım, oldukça feminen ve şık parçalar var. Ayrıca nilg10  indirim kodunu kullanarak siteden %10 indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

  Tatilde olamama rağmen harıl harıl projeler için çalışan Nilgün, yine çok yorgun. Malum projeler üretmeyi çok seviyorum. Yakında sürpriz projelerle karşınızda olabilirim ama sadece biraz zamana ve enerjiye ihtiyacım var. Bu yıl da benim yılımmış, yani balık kadınının. Bu yüzden yıl bitmeden güzel işler üretmeliyim. Önümüzde sadece 11 aycık kaldı çünkü.

  Lafı çok uzatmadan post sonuna kombin ayrıntılarını da koyuyorum. Hayallerinizi ötelemeyin, ben öyle yapmaya başladım. Sevgiler...

pink fur coat-fashion blogger-Shein

pink fur coat-fashion blogger-Shein

pink fur coat-fashion blogger-Shein

pink fur coat-fashion blogger-Shein

pembe kürk: Shein   /    payetli etek: Shein   /   siyah çizme: Amiclubwear

çanta:  Amiclubwear

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

Popüler Yayınlar