Hem Şık Hem Rahat Ayakkabılar! - Irmak Ayakkabı

Çarşamba, Ocak 30, 2019

metalik bordo ceket

   Biz kadınlar için günlük hayatta ayakkabımız şık olduğu kadar rahat da olmalı. Yeni keşfettiğim ve içinde birbirinden şık, kaliteli ve rahat ayakkabıların olduğu bir site var. Irmak Ayakkabıda her kesime hitap edecek ayakkabılar var.


   Yaş aldıkça insanın eli daha rahat ayakkabılara gidiyor. Çalışan bir bayan olarak, gün boyu ayakta durmanın verdiği etkiyle rahat ve şık ayakkabılar ilgimi çekiyor. Irmak Ayakkabıdan seçtiğim bu rugan botlar inanılmaz rahat. Mat rugan oluşu da şıklığına şıklık katmış. Her kombininizi rahatça süsleyebilecek cinsten. Ben de onu bu tül etekle kombinledim. Siz ister jean pantolonunuzla ister kumaş pantolon ya da kalem eteğinizle kombinleyebilirsiniz. Siteden başka güzel ayakkabılara bakmak için www.bayanayakkabi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu arada siteden seçtiğim bir başka model daha var. Yakında onun da postu blogta olacak.

  Kombinde bir yeni olan ürün de üzerimdeki metalik bordo ceket. Ben bu modele inanılmaz müptela oldum. Ayrıca bu ceketin rengi ise harika. Metalik olarak ne çok baskın ne de çok sıradan. Ben kombin açısından cesur olduğum için böyle zıt modelleri kombinlemeyi çok seviyorum. Ceketim Rosegal sitesinden. Sanırım sitenin en güzel ceketini ben kaptım. RGNancy  kodu ile %12 indirimli alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca Rosegal Crazy Shopping Day! özel günüyle %25 indirimli  RGBF1 kupon kodunu kullanarak da yapabilirsiniz.

   Kombin böyleyken ayrıntıları için post sonuna da bakabilirsiniz. Mutlu günler...

Hem Şık Hem Rahat Ayakkabılar! - Irmak Ayakkabı

Irmak Ayakkabı

metalik bordo ceket-moda blogu

Hem Şık Hem Rahat Ayakkabılar! - Irmak Ayakkabı

ceket: Rosegal   /   etek: Dresslily   /   botlar: Bayan Ayakkabı

çanta: Amiclubwear

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

2 comments

  1. Tanıtım için teşekkürler harika ipuçları ile dolu

    YanıtlaSil
  2. öncelikle şunu belirtmek isterim kıyafetleri gerçekten çok güzel taşıyorsun canım benim❤🌸😊ve cekete bayıldım 😊 emeğine sağlık canım benim sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar