Peluş Kabanlar ve Switler

Çarşamba, Aralık 05, 2018

Peluş Kabanlar ve Switle-fashion blogger-moda blogu

      Bu yıl peluş kabanlar çok mu çok moda oldu. Nereye baksak farklı renk ve hatta desenlerde peluş kabanlar mevcut. Ben bu yumuşak, ama ince kumaşların insanı bu kadar sıcak tutacağını bilmezdim doğrusu.


     Bugün mavi peluş kaban ve krem peluş swit kombinimin yumuşak detayları. Gerçekten özellikle swit çok yumuşak. Bu peluşlar Zaful sitesinden. Zaful sitesinden. Siteden %15 indirimli alışveriş etmek için ZFACTION - ZFMOVE  kodlarını kullanabilirsiniz. Özellikle sitede yaklaşan yeniyıl için de birçok fırsat ürünleri ile karşılaşabilirsiniz.

    Gelelim bir başka detaya; yüksek taban metalik renklerdeki ayakkabıma. Bu metalik renkli ayakkabı oldukça rahat. Rahat olmasının yanısıra, farklı bir tasarımı var. Ayakkabılar Yoins sitesinden. HAUL15 kupon kodunu kullanarak %15 indirimli, 65 dolar üzeri alışverişlerde HAUL20 kupon kodunu kullanarak %20 indirimli alışveriş yapabilirsiniz Yoins sitesinden...

   Ve çok farklı ayakkabı modellerinin olduğu Amiclubwear sitesinden ise bu turuncu hologramlı şeffaf çanta var. Farklı modelleri, ürünleri denemeyi çok seviyorum. Siz de cesur tercihler yapabilir, belki de arzu ettiğiniz farklı kombini yakalayabilirsiniz, ne dersiniz?

   Zafuldan Yarışma Kuralları:
1. From Nov 28th to Dec 31st Zaful websitesinden %15 indirimli alışveriş yapabilirsiniz;
2. From Nov 28th to Dec 8th, En az 60 Dolarlık alışveriş yapan müşterilerden hergün biri 100 Dolar kazanacak! 
3. From Nov 28th to Dec 8th,  En az 60 Dolar harcayan müşterilerden ikisi bizim modaseverlerimizle Tulum Gezisini ücretsiz kazanacak. Bunun yanında kazanan o iki kişiye 1000 Dolarlık nakit para verilecek.

   Bugünkü kombin detayları böyleyken,aşağıda daha detaylı bakabilirsiniz. Mutlu günler...

Peluş Kabanlar ve Switle-fashion blogger-moda blogu

Peluş Kabanlar ve Switle-fashion blogger-moda blogu


Peluş Kabanlar ve Switle-fashion blogger-moda blogu

kaban: Zaful   /   swit: Zaful   /   kot pantolon: Colins

çanta: Amiclubwear   /   ayakkabı: Yoins

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

3 comments

  1. Ahhhh o peluşlar nasıl yumuşacık ve sıcacıktır..Peluşun mavisi,ayakkabının mavisi,çantanın yansımaları nasıl uyumlu öyle :)

    YanıtlaSil
  2. Peluşun rengi çok hoşuma gitti...

    YanıtlaSil
  3. bayıldım özellikle ayakkabılara...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar