Organique Türkiye Ürünleri

Cumartesi, Aralık 01, 2018

Organique Türkiye Ürünleri

   20 yıldır 25’e aşkın ülkede çok sevilen @organiqueturkiye nin %98 doğal içeriğiyle saç ve vücut bakım ürünlerinde paraben, SLS, silikon ve benzeri hiçbir zararlı ürün yok. Saç ve cilt bakımı üzerine birçok ürünü olan Organique Türkiyeden bana gelen ürünleri inceleyelim isterseniz.


   Özellikle banyo tozunun kokusu oldukça hafif. Oldukça hoş kokusu var, aslında hem onun hem de sabunun. Banyo sabunu öyle çok köpüren bişey değil, ama bunun öyle olması onun sağlıklı olduğunu gösteriyor ki köpüren şey çok fazla SLS denen zararlı maddeyi içeriyor demektir. Bu yüzden şampuanlarda özellikle bu maddeye çok dikkat edelim. Yani bizim için köpürmemesi daha iyi. Ayrıca banyo tozunu hafif egzama olan bölgeye sürdüm, baktım ki egzamaya iyi geldi. Siz de  bu anlamda deneyebilirsiniz. Önce yaktı ilk kullanışta, ama diğer kullanımlarda egzamayı iyi yaptığı için bir daha yanma hissi olmadı. 

   Bu arada elim için ilk kez bir el serumu kullanmaya başladım Organique Türkiye sayesinde. Yüzüm ve boynum için kullandığım serumlar var, ancak el için ilk oluyor. İçeriğinde doğal ipek ve inci özleri içeren bu el serumu nemlendirmede çok etkili. Asla yağlıymış hissi bırakmıyor. Ayrıca hafif bir kokusu var, öyle insanı rahatsız etmeyen, hoş bir koku. Pompası kullanacağınız zaman yukarı çıkıyor ve o şekilde kullanılıyor. Ambalaj olarak da çok şık olduğunu belirtmek istiyorum.

   Organique Türkiyenin ürünlerine web sitesi www.organiqueturkiye.com dan ulaşabilirsiniz...


Organique Türkiye Ürünleri





AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

2 comments

  1. Ben bu el serumunu merak ediyorum. Onu alacağım büyük ihtimal ,güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. El serumu ben de ilk kez gördüm marka sayesinde.Şimdilik hala kullanım aşamasındayım :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar