Morlu Detaylar...

Pazar, Aralık 02, 2018

pinkyçanta-mor çanta-moda blogu-fashion blogger

        Yine mor ayrıntılarla karşınızdayım. Çok mu çok sevdiğim mor rengi bu sefer birçok ayrıntıda. Çantam, ayakkabı ve kazağımın mor rengi siyah ve beyaza eşlik etti bugün.


    Kış gelmişken, kalın paltolar, kalın hırkalar çıkarıldı gardroplara. Ben de Sheinden gelen bu kabanı giydim cumartesi gezmemizde. Bu tarz siyah beyaz kabanlar hoşuma gidiyor. Bu yıl siyah beyaz kabanlar leoparların rakibi aslında bakmayın. Kaz ayaklı, chanel desenli siyah beyaz kaşe kabanlar her yerde. Bu tarz siyah beyazlar içine tek canlı bir renk atmayı seviyorum.

   Mor seven biri olarak bu çantada oldukça şirin ve güzel. Üzeri simli, sevimli objelerle kaplı bu çanta instagramda @pinkycantadan. Sayfada Amerikadan ithal birçok ürün var. Ayakkabılar, çantalar bakılmaya değer. Ayrıca siz takipçilerime özel NİLGÜN10 kodunu vererek iletişime geçerseniz %10 indirim alacaksınız. Sayfaya göz atmayı unutmayın.

   Haftasonu hemen geçiyor, inanın bu hıza dayanmak zor. Kasvetli, güneş açmayan bir havada çok da mutlu olamıyorum. Depresif bir hava. Ama havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun diyorum. Sevgiler, iyi haftalar...

pinkyçanta-mor çanta-moda blogu-fashion blogger


pinkyçanta-mor çanta-moda blogu-fashion blogger



pinkyçanta-mor çanta-moda blogu-fashion blogger


kaban: Shein   /    çanta: Pinky Çanta

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. Mor çantayı ben de pek bi sevdim. Güle güle kullanın..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Klasik çizgileri olan kabanları ben de severim. Ahhhhh o rujun moru bile bir harika yine :)

    YanıtlaSil
  3. Hoş olmuş Çanta da çok tatlı olmuş

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar