Tipinize Göre Mükemmel Bluz Nasıl Seçilir?

Cumartesi, Ekim 06, 2018

Tipinize Göre Mükemmel Bluz Nasıl Seçilir?


Rüküş giyinen kadınların en büyük sorunu vücut tiplerini bilmemeleri. Her kadının vücudunda muhakkak beğenmediği bir bölge vardır. Vücut tipini tanıyan ve buna uygun tercihlerde bulunanlar dikkat çekmeyi başarır.


Bluz seçimlerinde de beden ölçüleriniz oldukça önemli. Örneğin; göğüsleriniz olması gereken ölçülerden daha büyük ve kalçanız geniş ise dar Oxxo bluz modellerini dikkatli incelemeniz gerekebilir. Vücut tipine göre kıyafet önerileri sayesinde sizlerde sokakta gördüğünüz ve stiline hayran kaldığınız kadınlardan biri olacaksınız.


Tipinize Göre Mükemmel Bluz Nasıl Seçilir?


Vücut Tipine Göre Şık ve Rahat Bluz Modelleri
Kullanışlı, şık ve rahat Oxxo bluz modelleri ile kendi tarzınızı rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Ancak birbirinden farklı bluz modellerinden birini tercih etmeden önce vücut tipinizi belirleyin.
Armut Şekli Vücut: Vücudunun üst bölümü küçük ancak alt kısmı geniş olan kadınlar armut şekli vücut tipine sahiptir. Bu kadınların ince ve uzun boyunları vardır. Ayrıca bel kısımları oldukça incedir. Göğüsleri de küçük olur. Feminen bir havaya sahip olan kadınlar bel kıvraklığını ortaya çıkaracak bluzleri tercih etmeli. Beli açık, bol kesim bluzler bu tipe sahip olan kadınlar için oldukça uygun. Baskılı ve canlı renk bluz tercihlerinde bulunarak dikkatleri basen bölgesinden üst kısma çekebilir.
Dar olmayan ancak üzerinize oturan, direkt uyum sağlayan bluz tercihlerinde bulunmanız gerekiyor.  Etek ve pantolon tercihlerinde ise büzgülü modellerden uzak durun. Akıcı kumaşlar sizin için ideal.
Ters Üçgen Şekli Vücut: Geniş omuzlar, ince kalçalar ve uzun bacaklar. Ters üçgen şekli vücut tipine sahip olan kadınların göğüs bölgeleri de büyük olur. Bluz tercihiz her zaman sadelikten yana olmalı. Dikkatleri üst kısımdan çekebilmek adına salaş model bluzler tercih edilebilir. Bunun yanı sıra pantolon modelleri içinde kemerli bel bölümünü ortaya çıkaracak stildeki ürünler seçilmeli.
Dikdörtgen Şekli Vücut Tipi: Üst ve alt beden ölçüleri eşit olan kadınlar dikdörtgen şekli vücut tipine sahip. Bu beden tipine sahip olan kadınların bacak kısımları uzun ve ince olur. Bluz seçimlerinde her tarz model seçiminde bulunmanız mümkün.
Özellikle kolsuz üstler, korseli bluz modelleri ve V yaka kıyafetler kusursuz görünmenizi destekleyecek. Ancak dikkat etmeniz gereken etek ve pantolon tercihleri. Mükemmel bacak yapısını ortaya çıkaracak yapışık pantolonlar, kısa etekler bu tip vücuda sahip olan kadınların bir numaralı tercihi olmalı.
Kum Saati Vücut Şekli: Belirtili bel ölçüleri, düzgün bacak yapısı, kavisli kalça. Kum saati vücut tipine sahip olan kadınlar mükemmel bel yapısını daha çok belirginleştiren bluz tercihinde bulunmalı. Bunun için dalgalı desenlere sahip bluz modellerinden kaçının. Sade ama dikkat çekici bluz seçimleri ile oldukça şahane bir görünüm elde etmeniz mümkün. Düşük belli pantolonlar ile kombin ederek dikkatleri bel kavisine çekebilirsiniz. Büzgülü kıyafetler de bu tipe sahip olan kadınlar tarafından tercih edilebilir. Büyük boy bedenler kesinlikle kullanılmamalı.
Elmas Şekli Vücut Tipi: Omuzları ince olan ve kalçaları kalın olan kadınlar elmas şekli vücut tipine sahiptir. Geniş baldırları olan kadınlar vücut tipleri dolayısıyla sert bir görünüme sahiptir.  Genellikle üst kısımları ince olur.
Elmas şekli vücut tipine sahip olan kadınlar, bol bluz modellerini tercih etmeli. Dar bluzlerden kaçınmalı. Geniş kemik yapısına sahip oldukları için dar bluz ürünleri oldukça iri bir görünüme neden olur. Üst bölgenizi gizleyen ve bacaklarınızı daha çok öne çıkaran stillere yönelmeniz gerekiyor. Rahat ve salaş kıyafetler ile oldukça şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Oxxo bluz çeşitleri stilinizi yaratmak için size yardımcı olacak.


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

2 comments

  1. Anvelop bluzlar en sevdiğim tarz! Kendi vücut tipimi çok anlayamadım ama o bluzları giydiğimde kendimi daha iyi hissediyorum hep. Sevgiler!

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar