Kırmızı Deri Ceket Enerjidir!

Cumartesi, Ekim 27, 2018

Kırmızı Deri Ceket

     Kırmızı remgi pek sevmesem de insana enerji verdiği bir gerçek. Bazen kombinlerimde bu enerjiyi yakalamak için ister istemez bu rengi seçiyorum. Tıpkı kırmızı deri ceketi de bu kombin için seçtiğim gibi.


   Böyle deri ceketleri aslında birçok şekilde kombinleyebilirsiniz. Jean pantolonla, kalem etekle, kumaş pantolonla, vintage kabarık midi boy bir etekle... Ben siyah tül eteğimle kombinlemeyi tercih ettim. Böyelelikle vintage modasının günümüze uyarlanmış hali oldu. Kırmızı suni deri ceket böylelikle biraz daha şirin bir kombinin parçası oldu. Sheinden tercih ettiğim bu ceketi bu şekilde kullanmak çok hoşuma gitti.

   Deri ceketlerde nerdeyse tüm renkleri kullanmayı seviyorum. Özellikle her kombinde farklı duran ceketler bence çok tercih edilesi parçalar. Bu yıl, geçen yıl çok moda olan bomber ceketlerin yerini alacak gibi renkli deri ceketler. Siz ne dersiniz?

   Bu arada Shein National Day için siz takipçilerime özel indirim kodu veriyor. %15 indirimli alışveriş için TR14 kodunu kullanabilirsiniz.


Shein National Day

Kırmızı Deri Ceket


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

  1. I love this color! The red really adds so much beauty to this outfit!

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar