Bir Zamanlar Yeşilçam Filmlerinin En Güzel Parçaları; Maksi Elbiseler

Pazar, Ekim 28, 2018

Maksi Elbiseler

       Elbise çok severim, ama maksi elbiseler günlük hayatta pek kullanılamasa da onları daha da çok severim. Çünkü rahatlığının yanısıra, insanı daha uzun ve ince gösterdiği aşikar. Bir zamanlar Yeşilçam filmlerinin en güzel parçaları olan maksi elbiseler bugünkü blog postumuzun konu başlığı.



     Bir dönem o çok da bayılarak seyrettiğimiz Yeşilçam filmlerinde ne de çok görürdük maksi elbiseleri. Bana göre o dönemde bu maksi boy elbiseleri en iyi taşıyan aktrist Gülşen Bubikoğluydu. Kendisi benim idolümdür. Herkes Türkan Şoraycıdır ülkede genelde ama o benim ikinci sıramda. Birinci sıramda Gülşen Hanım vardır. Aslında yeşilçam sahnelerini erken bırakmış olması, evlenip Amerikaya yerleşmesi o dönemde onun zirvedeki yerini sarstı bana göre. Çünkü her filmini kaç kez izlesem hep keyif alırım. O dönemde daha çok film çekmeliydi bence. Güzelliği, mimikleri, tarzı o döneme damgasını vurmuş bir başarıydı. Ama o aileyi işinden daha önde tutup herşeyi çok kısa sürede bıraktı. En güzel ve zirve yıllarını biranda bırakıp, çekip, gitti. Ben onun tarzıyla büyümüş, yaptığı her kombini çok beğenmiş biriyim. Maksi boy etek ve elbiseleri de onunla tanıdık bence, ne dersiniz? Peki sizin favori Yeşilçam Aktistiniz kimdi?

    Bu arada maksi boy elbisem Shein sitesinden. Shein National Day için siz takipçilerime özel indirim kodu veriyor. %15 indirimli alışveriş için TR14 kodunu kullanabilirsiniz.

     En güzel elbiseler güzel yürekli olan insanların olsun, mutlu günler...

Maksi Elbiseler-Gülşen Bubikoğlu

maxi dresses-fashion blogger

Türkan Şoray

maxi dresses-fashion blogger


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

  1. Wonderful dress, u look really perfect!

    https://elenabienvenido.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar