Yeşil Elbise ve Rose Gold Spor Ayakkabılar

Çarşamba, Eylül 19, 2018

Yeşil Elbise ve Rose Gold Spor Ayakkabılar

         Yeşil ve mor tutkumu anlatamam, size böyle kombinlerimle yansıtabilirim. Bugünkü postta da ayrıntılar yeşil ağırlıklı. Ve ayrıca başka bir postta anlatacağım kendi yaptığım küpelerim de mevcut.




       Bu elbiseye de öncelikle yeşil olduğum için tutuldum. Hem spor hem klasik kombinleyebileceğiniz bu yeşil şifon elbise rahatlığı ile de bir harika. Bu sefer benden ilk kez duyacağınız bir alışveriş sitesinden geldi bu elbise. Yeşil şifon elbise, Popreal.com sitesinden. Aslında sitede en çok anne-kız kombin üürünleri var. Eğer küçük bir kız çocuğunuz varsa birlikte giymeyi düşüneceğiniz çok güzel ürünler var.

      Kombinin bir diğer parçası ise artık rahatlığa çok önem verdiğim rose gold spor ayakkabılarım var. Kendileri Amiclubwear sitesinden. Rahatlığı kadar şıklığı da dikkat çekti, çünkü bu ayakkabıyı çok soran oldu bana. Aynı modelin sitede başka renkler de vardı.

      Ve tabiki kombinimin en kıymetli parçası el emeği göz nuru keçe üzerine boncuk işlediğim küpelerim. Yakında bunun yapılış aşamalarını paylaştığım bir postum olacak blogta. Yaparken de inanılmaz keyif aldım. Tam bir terapi işi.

      Okullar açılınca ister istemez öğretmenliğmden dolayı blog sekteye uğrayabiliyor. Ama bu süreçte blogumda yazı yazmayı da çok özlüyorum. İyiki bir blogum var, iyiki...

     Kombin ayrıntıları için blog post sonuna bakabilirsiniz. Sevgiyle ve bloguma ilgiyle kalın...

moda blogu-kadın blogu

spor ayakkabı modelleri

spor ayakkabı modelleri

fashion blogger


fashion blogs

elbise: Popreal   /    çanta: Rosegal   /    spor ayakkabılar: Amiclubwear

küpeler: by Nilgün Özen Aydın


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. yeşilin tonu çok güzel altın rengi detaylarla da çok güzel uymuş...:-)

    YanıtlaSil
  2. Altın altın ayakkabılarını yesınler nılguşcüm pek yakışmış :D Efil efil uzun elbiseleri bende çok seviyorum yaz aylarında rahat ediyor insan. Kışında çok soguk olmasada kışlık kalın elbıseler alsak aslında çok ıyı olur.

    YanıtlaSil
  3. Gold ayakkabılarla çok şirin bir kombin olmuş, güle güle giy Nilgün'cüm! Öperim!

    YanıtlaSil
  4. Elbise hem şık hem de oldukça rahat görünüyor.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar