Tonsürton Lila Kombin

Cuma, Eylül 07, 2018

Lila rugan stilettolar-moda blogu-fashion blogger-lila ceket
   
    Kıyafetler üzerimde çok mutlu. Bu renkler içinde ben de çok mutluyum. Candy renklerini seviyorum. Yani tatlı renk tonları. Açık ve huzur verici renkler. Tonsürton lila kombin içinde kendimi inanılmaz mutlu hissettim.



   Fresh görüntü veriyor bu tonlar insana. Kombinin hemen ayrıntılarına geçiyorum. Lila yandan bağlamalı ceketim Shein sitesinden. Sitede bu ceketi gördüğümde önce rengine, sonra da modeline bayıldım. Biraz sıradışı kesimi ile günlük kullanımda bile çok rahat edebileceğiniz tarzda bir ceket. İstanbula gittiğimde İstinye Park Alışveriş merkezindeki Zaradan aldığım bu pantolonla da müthiş uyum sağladı.

   Kombinin bir diğer yeni parçası çok şeker renkleri ile lila pabuçlarım. Hem topuk boyu ile de oldukça rahattı. Yani günlük yaşamda giyilebilir bir topuk boyu var. Lila rugan stilettolarım Dresshead sitesinden. Başka candy renkler bulunmasına rağmen ben bu rengi tercih ettim.

  Ve kombindeki takı olamzsa olmazlardan. @takkibyhandan hanımın ellerinden çıkmış bu güzel kolyenin rengi de harika. Gerçek taş ve boncuklardan tasarlanmış bu kolye, her türlü kombinize eşlik edebilecek nitelikte. Farklı tasarımların yer aldığı takılar için instagramda profili ziyaret edebilirsiniz. Mor uzun kolye tam da istediğim gibi olmuş.

   Stil postumuz bugün böyleydi. Kombin ayrıntıları için post sonuna bakmayı unutmayın. Yakında daha farklı stil postlarında görüşmek dileğiyle...

 











ceket: Shein    /    pantolon: Zara    /    stiletto: Dresshead

çanta: Rosegal   /    kolye: @takkibyhandan

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. Tasarımlarınız çok hoş daha da ötesi kombin etmeyi biliyorsunuz:)

    YanıtlaSil
  2. Sizin bu üretkenliğinize hayranım. Yamağınız olmak isterdim.

    YanıtlaSil
  3. Çanta ve ayakkabıya bayıldım özellikle...

    YanıtlaSil
  4. Ceketin kesimini çook sevdim! Güle güle giy canım!

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar