Kış Gelirken Fashionmia Ürünlerine Bakmayı Unutmayın

Pazartesi, Eylül 17, 2018

Kış Gelirken Fashionmia Ürünlerine Bakmayı Unutmayın

         Kış yaklaşırken Fashionmiadan size güzel önerilerim olacak. Serin havalar biraz biraz etkisini göstermeye başladı. Özellikle de kürk yelekler bu yıl da çok moda.


     Farklı tasarımlar farklı kıyafetler için biraz daha gardrobunuza el atmanız gerekebilir. Kışlık montlar (winter outerwear) çok yer kaplasa da ne kadar çeşitli olursa o kadar da farklı kombinler yapabiliyoruz. Ben açıkçası renk renk model model kabanlar giymeyi çok seviyorum kışın. Tabi bunun için geniş bir gardroba ya da giyinme odasına ihtiyaç var. Yoksa yatağınızın bazalarını bu iş için kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz.

    Bir de bu yıl da modası devam eden kışlık yelekleri(casual waistcoat) eteklerinizle, kot pantolonlarınızla pekala kombinleyebilirsiniz. Özellikle zayıf bayanlara çok yakıştırıyorum kürk yelekleri. Çünkü hacim olarak büyük olduğu için balık etli ya da kilolu bayanlara çok yakışmıyor.

   Bugün ben de birkaç tane size öneri olsun diye model seçtim. Bakalım beğenecek misiniz?











AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

3 comments

  1. hafta sonu denedim bir kaç tane yeni model çok iri gösteriyor beni yakışmadı pek o yüzden çok hevesim kalmadı .-(( halbuki çok da güzel modeller var..

    YanıtlaSil
  2. Ayy kürk bu sene de mi moda? Sosyete pazarından aldığım bir faux-fur'üm var, düzgün bir kış olsa da bu sene giysem :)))

    YanıtlaSil
  3. beni daha kilolu gösterseler de çok seviyorum

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar