Çocukların Rahatlıkla Kullanabileceği Kalem Modelleri Hangileridir?

Çarşamba, Eylül 26, 2018



Okulların açılması ile eksik kırtasiye malzemelerini tamamlama derdine düşen veliler dikkat! Çocuklarımızın sağlığını yedikleri ve içtiklerine dikkat ederek korumanın yetersiz olduğu şu zamanlarda her ürünü alırken incelemek şart oldu. Okul çantası, matara ve en önemlisi sürekli ten temasında bulunduğu kalemler. Her kırtasiye ürününü seçerken sağlık koşullarına en uygun olanını seçene kadar araştırmanız gereklidir çünkü piyasa da güvenilir marka sayısı oldukça az. Nezih kırtasiye zengin marka çeşitliliği ile kırtasiye malzemeleri arasında size oldukça fazla tercih hakkı sunuyor. Mağazaları dolaşmadan tek bir noktadan size uygun okul malzemelerinizi alabilirsiniz.


Kırtasiye Listesindeki En önemli Detay; Kalem!

Okul ihtiyaç listesindeki en önemli detaylardan biri de kalemdir. Çocuğunuzun, gün boyunca kullandığı ve sürekli ten temasında bulunduğu kalemler nasıl olmalı? Öncelikle kesinlikle güvenilir bir markanın kalemini tercih etmelisiniz. Kalem çeşitleri arasında en çok tercih edilen ve güvenilir markalar arasında Faber Castell kalemler, Adel kalemleri, Pelikan ürünleri geliyor. Markasını belirlediğiniz kalemin modeli de oldukça önemlidir. Kalemtıraş ile açılan kurşun kalemler ya da versatil kalem çeşitleri arasından kullanışlı bir tane seçmeniz gerekir. Kurşun kalemler günümüzde okula ilk başlayan çocukların kaleme alışma sürecinde tercih edilebilir daha sonraları uçlu kalem modelleri ile devam edilebilir. Tükenmez kalemler ya da dolma kalem modelleri de ebeveynlerin dikkatini çeken ürünlerdir. Birbirinden kaliteli Nezih kalem modellerini inceleyerek çocuklarınız için en uygun kalemleri seçebilirsiniz.


Kalemde Farklılık Arayanlara Tercihler Nelerdir?

Kalem çeşitleri arasında çocukların yazım konforunu düşünen modeller tercihler arasında ilk sıralarda yer alır. Versatil kalem modelleri arasında kalemin elle temas ettiği bölümde yumuşak sünger malzeme bulunduran kalemler ile uzun süre kullanım sağlanabilir. Özel durumlar için de üretilen kurşun kalemler bulunmaktadır. Sağ el ile yazıma uygun kalemler ya da sol el için kurşun kalem modelleri bunlar arasında yer alır. Stabilo sol el kalemi, boya kalemleri de dahil olmak üzere solaklara özel üretilmiştir. Multifonksiyonel kalem çeşitleri de özel ve oldukça ilgi çekicidir. Multifonksiyonel kalem ile bir gövdede birkaç çeşidi birden kullanabilir ya da ucu tamamen kapattığınızda dokunmatik ekranda kullanabilirsiniz. Rotring 3in1 kalem çeşitleri ile versatil kalem ve tükenmez kalem tek gövdede kullanılabilir. Roller kalem ve jel kalem renkleri ile de yazınızı renklendirebilirsiniz. Özel kalemler arasında daha fazla modeli incelemek için nezih.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Dolma Kalemler ve Tükenmez Kalemler Okulda Tercih Edilir mi?

Kaligrafik yazı ve imzalar için tercih edilen dolma kalemler prestij göstergesi olarak kullanılmaktadır. Okulların güzel yazım dersi için de tercih ettiği dolma kalemleri kullanarak yazınızdaki ifadenizi güçlendirebilirsiniz. Tükenmez kalemler günümüzde en çok tercih edilen kalem çeşididir. Her renk mürekkebe sahip renkli tükenmez kalemler ile kolay ve hızlı yazım sağlayabilirsiniz. Uzun süre dayanan mürekkep yapısı ile ofis kullanımına uygundur, okullarda çok tercih edilmeyen bir kalem türüdür. Hataları kurşun uçlu kalemlerde silgi ile düzeltmek kolaydır fakat tükenmez kalemlerde silmek için hatanın üzerinde Tipex şerit silici kullanmak gerekir. Bu nedenle okul kullanımına uygun değildirler.

Yazı araç ve gereçleri arasında kalemlerin yeri çok büyük. Teknolojinin ilerlemesiyle yazı ihtiyaçlarımızı karşılamaya dönük farklı alternatifler ortaya çıksa da dikkat etmemiz en önemli konu sağlığımıza ve kullanım sebebimize uygun olmasıdır. Kokulu, çok renkli ürünleri alırken dikkat etmeliyiz. Sağlık koşullarına uygun üretilmiş markaları tercih ederek güvenli kullanım sağlayabiliriz. Kaleminizin fiyatı kalitesini belirleyen unsur değildir, güvenilir bir marka ve sağlığa uygun madde tercihinizde dikkat edilecek en önemli husustur.


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

0 comments

Popüler Yayınlar