Abtira Garden - El ve Vücut Balmı & Tırnak Bakım Serumu

Çarşamba, Eylül 05, 2018

Abtira Garden - El ve Vücut Balmı & Tırnak Bakım Serumu

    Geçtiğimiz aylarda gelen Abtira Garden ürünlerine anlatmaya başlamadan önce, size Abtira Gardendan ve buradaki ürünleri özel karışımlarla hazırlayan çok tatlı bir bayan olan Annadan bahsedicem.





    Anna Hanım, 2009 yılında Türkiyeye bir okul arkadaşını ziyaret etmek için gelip şuanki Türk eşiyle tanışıp evlenen bir Polonyalı. İngiltere ve Belçikada öğrenim görmüş, bir müddet Fransada yaşadıktan sonra evlenince Türkiyeye gelmiş. Organik cilt ürünlerini yapmaya başlayan Anna, tüm ürünleri kendi elleriyle hazırlıyor. Ürünler %100 doğal, olabildiğince organik, toksin içermeyen, gıda olarak da kullanılabilecek cilt bakım ürünleri olmasının yanı sıra, hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve geri dönüşümlü ambalajlarla sunulması. 

Başlangıçta kendisi için hazırladığı bu kozmetik ürünleri her cilt tipine uygun. Anna Hanım, benim için çok güzel bir paket hazırlamış. İçinde el ve vücut balmı ve tırnak bakım serumu vardı. 

    El ve vücut balmı hafif bir mint kokusu ile oldukça rahatlatıcı bir etkiye de sahip. Ben özellikle boyun bölgesinde kullanıyorum. Çünkü cildim çok kuru. Bu balm da nemlendirmede çok işe yarıyor. Sürdüğünüzde sizi rahatsız edecek bir yağlılık hissetmiyorsunuz. Organik oluşu da ayrıca  kullanımda iç rahatlığı sağlıyor.

Abtira Garden - El ve Vücut Balmı & Tırnak Bakım Serumu

    Tırnak bakım serumu da en çok kızımın işine yaradı. Onun işine yaradı diyorum çünkü görür görmez hemen benden aldı. Tırnakları çok kolay kırıldığı için ve tırnak uzatmayı sevdiği için bu serum tam da ona göreydi. Çok sevindi. Gerçekten neredeyse sürmeye başladıktan bir-iki gün sonra etkisini hissetti. Tırnakları daha çabuk uzadığı gibi, kırılma olayı da ortadan kalktı.

Abtira Garden - El ve Vücut Balmı & Tırnak Bakım Serumu

   Biz bu sevimli ürünler için Anna Hanıma çok teşekkür ediyoruz. Ellerine sağlık diyoruz. Siz de Anna Hanımın doğal içerikli el yapımı ürünlerine bakmak isterseniz; abtira.sopsy.com sitesinden ulaşabilir, daha birçok el yapımı ürünlerine ulaşabilirsiniz.





AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. kokularını çok merak ettim güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Doğal ve sağlıklı ürünler olması ürün kalitesini artırmış, güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Abtira ürünlerini ben de çok seviyorum, bir arkadaşım sayesinde keşfedip alışveriş yapmıştım. Pink Lotus serumu favorim. Güle güle kullan Nilgün'cüm!

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar