Yeni Evlenecekler İçin Mobilya Seçiminin Püf Noktaları

Pazartesi, Temmuz 16, 2018


Yeni Evlenecekler İçin Mobilya Seçiminin Püf Noktaları
Mevsim yaza döndü, düğün sezonunu da beraberinde başlatmış oldu. Ancak evlenecek çiftlerin düğün telaşlarından önce düşünmeleri gereken en önemli noktalardan birisi de ev dekorasyonu. Çünkü evlenmek demek, yaşayacağınız evin dekorasyonunu kendi zevkinize göre yapmanız demek. Haliyle sevgilerini evlenerek resmiyete döken, aynı yastığa baş koyarak bir ömür birlikte olmak isteyen çiftler için evlerini yuvaya çevirmek çok değerli. Bu durum her ne kadar bazen stresli bir hale gelse de mobilya seçiminin her anından zevk almak elinizde. Yataş Grup bünyesinde yer alan Enza Home modern ve şık tasarımları ile evlenecek çiftlere mobilya seçiminde ilham kaynağı oluyor. Yeni evleneceklere her odasını sonsuz sevgiyle doldurabilecekleri mobilya dekorasyon önerilerimizi sizin için sıraladık.
Romantik film geceleri için vazgeçilmez mobilya tercihi: Koltuk takımı
Eşinizle birlikte en çok vakit geçireceğiniz yerlerden birisi salon ya da oturma odası olacak. Kimi zaman yorgunluğunuzu atmak için rahatça uzanacağınız kimi zaman da sessizce kitap okumak için minderlerinin arasına gömülüvereceğiniz bir koltuk takımınızın olduğunu düşünün. Hem rahatına düşkün hem de şıklığından ödün vermeyen çiftleri düşünen Enza Home, Orlando Koltuk Takımı ile konforun çağdaş stilini evinize getiriyor. Merkezinde konfor olan bu koltuk takımı özel kumaşı ve dikiş yapısı ile vazgeçilmez mobilya modelleri arasında yer alıyor. Hafta sonları patlamış mısır eşliğinde yapacağınız romantik film geceleri için ise yatak olabilen bir koltuk takımı tercih edebilirsiniz. Böylece hem filmin tadını çıkarabilir hem de yatağa çevirdiğiniz koltuğunuza rahatça gömülebilirsiniz. Ponte Oturma Grubu Zero-Wall teknolojisi ile kolayca yatak olabilme özelliğine sahip. Aynı zamanda kolay açılıp kapanabilen depolama alanı ile evinizde sığdıramadığınız eşyaları koltuğun altına saklayarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.
Yeni Evlenecekler İçin Mobilya Seçiminin Püf Noktaları

En güzel sofraları sevdiklerinizle paylaşmak için: Yemek Odası Takımı
Evlilik beraberinde düzenli hayatı da getiriyor. Bu hayat ile birlikte mutfakta düzenli zaman geçirilmeye de başlanıyor. Çeşitli tarif denemeleri, dibi tutan tencereler, lapa olan pilavlar derken bir yerden sonra düzenli yemek hayatı da oturduktan sonra yeni evli çiftlerin vazgeçilmezi olan misafir sirkülasyonu başlıyor. Bunun için de hazırladığınız yemekleri şık bir sofrada sunmak önem kazanıyor. Enza Home'un Elegante Yemek Odası arkadaşlarınıza kuracağınız sofraların lezzetine zarafet katacak. Bu benzersiz prusya mavisi ile hazırladığınız yemekleri sevdiklerinizle paylaşmaktan duyacağınız mutluluk paha biçilmez olacak. Eğer açık tonlarda daha sadece bir mobilya tercih etmek isterseniz de mat beyaz ile sacramento meşe renklerinin kombinasyonu için Veronica Yemek Odası'na mutlaka göz atmalısınız.
Yeni Evlenecekler İçin Mobilya Seçiminin Püf Noktaları

Güne zinde uyanmak için: Yatak odası takımı
Yatak odasında kullandığınız mobilya sayısı, çeşidi, modeli gibi etkenler uyku kalitemizi doğrudan etkiliyor. Dekorasyonu ferah bir ortam yaratmayan yatak odasında sağlıklı bir uyku elde etmek oldukça zor. Bu yüzden yatak odanıza ekstra özen göstermeniz gerekiyor. Ancak her yeni evli çiftin yaşadığı kararsızlıkları yaşayarak yatak odanıza alacağınız mobilya için dekorasyon ikilemine düşebilirsiniz. Eşyaları hangi şekilde yerleştireceğinize dair ortak bir karar alamayabilirsiniz. Enza Home'un sunduğu birbirinden farklı yatak odası takımları aradığınız şey olabilir. Bu noktada imdadınıza Mistral Yatak Odası Takımı yetişebilir. 5 farklı dolabı birbiriyle kombine etmenize olanak tanıyan bu takım ile odanızın içine mistral rüzgarlarının ferahlığı dolacak. Sadeliğinin yanısıra ceviz ve parlak vizon renklerinin kombinasyonları ile yatak odanız şıklığı yakalayacak. Tarzınız retroya daha yakınsa ve ahşap tonlarından hoşlanıyorsanız Elena Yatak Odası odanızda nostalji rüzgarları estirecek. Bu takım da zengin modül alternatifi ile dilediğiniz zamanda eşyaları farklı şekilde kombinleyerek odanızın dekorasyonunu bir anda değiştirmenize imkan tanıyor. Ahşabın özel rengi retro formlarla karşınıza çıkıyor.
Mobilya markaları arasında şıklığa, modernliğe ve dekorasyona yön veren bakış açısı ile farkını ortaya koyan Enza Home, evlerinizi sıcak bir yuvaya çeviriyor. Evlenmeden önce elinize aldığınız mobilya listesi ile mağazaları ziyaret edebilir, bütün ihtiyaçlarınızı tek seferde tamamlayıp kendinizi evliliğin akışına bırakabilirsiniz.





AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

0 comments

Popüler Yayınlar