Yaş Almanız Cildinizin Genç Kalmasına Engel Değil!

Salı, Temmuz 03, 2018


Şairin de dediği gibi, "her yaşın ayrı bir güzelliği var elbet". Ancak, bu güzellikleri daha da pekiştirip, adeta zamana meydan okumayı sağlayacak etkili cilt gençleştirme uygulamaları varken kim daha sağlıklı bir görünüme sahip olmayı istemez ki? Üstelik yüz gerdirme için ameliyatsız ve ağrısız bir çözüm sunan ultherapy gibi bir yöntem de varken... Her geçen saat ile zamanın ve elbette stres ve çevresel faktörlerin de etkisiyle, belki de en çok cildiniz üzerinde gösterdiği acımasızlığa dur diyebilirsiniz. Ağrısız ve acısız hatta ameliyatsız yöntemle ultherapy uygulaması size neler vadeder, gelin birlikte göz atalım... 

Cilt Sıkılaştırma İçin Tek Yöntem Ameliyat Değil!
Yaşlanma sürecimizin en doğal ve önemli getirileri olan cildimizin gevşemesi, kırışıkların derinliğinin artması, boyun ve dekolte bölgesindeki çizgilerin oluşma durumunda, çoğu kez bir sıkılaşma, gençleşme çözümü isteniyor ancak cerrahi dışı uygulamalarda aranılan bulunamıyor. Çünkü günümüz teknolojisiyle sayısız ameliyatsız cilt gençleştirme ürünleri ve uygulamaları olmasına rağmen, bunların birçoğu sadece cildin yüzey tabakasına etki ediyor. Derine inmeyen ve kalıcı sonuç doğurmayan bu işlemlerin karşısında cilt istenilen görüntüye ulaşamadığından, danışanlarda haklı olarak memnuniyetsizlik ve hayal kırıklığı yaşanmasına neden oluyor. Ancak, bu demek değildir ki tek çözüm ameliyat! Kalıcı ve mutlu sonuç yalnızca cerrahi uygulamalarda saklı değil. Ultherapy yani odaklanmış ultrason uygulaması, ameliyatsız bir operasyon ile hayal ettiğinizden bile daha etkili bir sonuç sunuyor.
Ultherapy Nedir ve Cildinize Nasıl Etki Eder?
Ulthera uygulamasında, derin dokulara ses dalgaları gönderiliyor. Bu, ciltte elastikiyeti ve genç görünümü oluşturan kollajen dokuları tetikliyor. Böylece cildinizin gençleşmesini sağlayan ameliyatsız bir yüz, boyun ve dekolte sıkılaştırma operasyonu gerçekleşiyor. Bu yöntem ile ultrason enerjisi direkt, yüz hareketlerinin koordineli olmasında etken olan tabaka olan SMAS tabakasına odaklanarak, buranın sıkılaşmasını sağlıyor. Ultrason enerjisinin odaklanma esnasında yaydığı ısı, cildin temel yapı taşı olan kollajen sentezini artırıyor ve cildin sıkılaşmasını sağlıyor. Ortalama sadece 40 ile 60 dakika arasında süren ultherapy seansı sırasında büyük bir acı ya da ağrı hissetmiyorsunuz. Duyacağınız his ise anlık oluyor ve iğne batması olarak tanımlanabilir. Sonuç mu? 2-3 ay içerisinde son halini almış olacak olan sonuçlar cildinizde kesinlikle kalıcı ve tatmin edici! Tabii ki ve maalesef zamanı durduramadığımız için ciltteki yaşlanma devam edecektir ancak kişinin yaşlanma hızına bağlı olarak 2 ile 5 yıl arasında öngördüğümüz süreçte uygulama tekrarını yapmak, cildinizdeki memnuniyeti sürdürülebilir kılacaktır. Ultherapy dışında benzeri birçok uygulama vardır ancak özellikle ultherapy operasyonun tercih edilmesinin sebebi uygulamanın tamamen uzman tarafından cildinizin görülerek yapılması ve FDA onayına sahip olmasıdır.
Cildinizi Ultherapy ile Tanıştırmanın Tam Vakti!
Cildinizdeki sarkmadan ve gevşeklikten memnun değilseniz ancak cerrahi operasyon da istemiyorsanız; ultherapy uygulaması sizin için son derece uygundur. 35+ yaş grupları için ideal bir ameliyatsız estetik olan bu uygulamayı diğer uygulamalardan daha cazip kılan en önemli özellik şüphesiz ameliyat komplikasyonları ve anestezi etkilerinin olmamasıdır. Ultherapy yüz ve boyunda kendini gösteren kırışıklık ve sarkmalar için kozmetik ürünlerden daha etkili ve kalıcı. Yüz gerdirme ameliyatlarından daha acısız ve hızlı sonuç veren ultherapy yöntemi ile amanla yer çekiminin cilt altınızda yarattığı sarkma ve yumuşamalardan kurtulabilirsiniz.
Siz de ultherapy uygulaması hakkında önce detaylı bilgi alabilmek ve merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarına ulaşabilmek ardından da modern teknolojinin yardımıyla cildinizi yenilemek istiyorsanız; Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alpaslan Topçu ile iletişime geçebilirsiniz.


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

  1. Makalenizi sonuna kadar okudum etkili ve güzel bir derleme yapmışsınız emeğinize sağlık hocam, teşekkürler..

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar