Yağ Yeşili Vintage Stiletto ve Kombini

Salı, Temmuz 17, 2018

Yağ Yeşili Vintage Stiletto ve Kombini-Amiclubwear

   Bu güzel renkli, vintage esintili stilettom için haftasonu bu bluzu diktim. Dikiş ayrıntıları diğer postta geleceği için ben bluzu şimdilik bu postta atlıyorum. Evet bir ayakkabı bir bluz diktirebiliyor. Aynı renge sahip kumaşım olunca stilettoyu en iyi tamamlayacak parça olduğunu düşündüm.



   Stiletto yağ yeşili saten kumaş ile kaplı. Ben özellikle bu önü tokalı vintage esintili ayakkabılları çok seviyorum. Renk renk, hatta artık aynı renklerin tonlarını bile tercih ediyorum bu modelde. Vintage aşığı olunca, kendimi bu modelde tutamıyorum. Ayakkabılarım çok uzaklardan gelmiş olsa da artık sizin çok iyi bildiğiniz Amerikan sitesi onu çok kısa sürede bize ulaştırıyor. Amiclubwear bu anlamda çok başarılı.

    Küpeler de instagramdan @madames_taki dan. Daha önce farklı takı modellerini size tanıtmıştım. Bu bluzun rengine de uyunca hemen onu da bu kombine dahil ettim. Bu küpe oldukça gösterişli bir küpe. Başka renkleri de çıkmış. Buna çok sevindim.

   Kombin yaparken aynı renkleri farklı parçalarda kullanmak gözüme hoş geliyor. Bazen tonsürton da yapabiliyorum. Renk kıyafetinizin enerjisi demek. Bu yüzden doğru renkleri doğru parçalarla eşleştirmek gerek. Bu anlamdaki gözüme inanıyorum. Sıcak ve soğuk renkleri karıştırmıyorum.

  Bu arada kombin ayrıntılarına post sonunda bakabilirsiniz... 

Yağ Yeşili Vintage Stiletto ve Kombini-Amiclubwear

fashion blogger

moda blogu-moda blogları

Yağ Yeşili Vintage Stiletto ve Kombini

fashion bloggers

fashion bloggers

fashion bloggers
 vintage shoes

style blogger

bluz: by Nilgün Özen Aydın   /    etek: Koton    /    çanta: Dresshead

stiletto: Amiclubwear   /    küpeler: @madames_taki

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. yeşiller pek uyumlu güzel seçmişsin Nilgüncüm .-))

    YanıtlaSil
  2. bu renk tam sizi yansıtıyor ten ve saç renginizle :) ♥

    YanıtlaSil
  3. Bluzun rengine bayıldım. Size de çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  4. gercekten harıka bır kombın bluzun kol detaylarına bayıldım ellerıne saglık kupellere dıyecek kelıme bulamıyorum cok yakısmıs saglıkla kullan bende mutevazı sayfama beklıyorum sevgıler

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar