Monteida Natürel Sızma Zeytinyağı

Salı, Temmuz 31, 2018

Monteida Natürel Sızma Zeytinyağı

    Zeytinyağlı yemek ve salataları çok seviyorum, ama bazı zeytinyağlarında oluşan o ağır koku beni bazı zeytinyağlarından uzak tutuyor. Bu yüzden seçim çok önemli. Tabi güvenli ve gerçek üreticisinden alındığı zaman bu tarz olumsuz bir durumla karşılaşmıyorsunuz. 


     Monteida ürünleri Kaz Dağı eteklerinde yer alan Havran'da kurulu tesislerde üretiliyormuş.  Bu dağların zeytin yetiştirmek için havası da toprak yapısı da mükemmel olduğu için fabrikası burada kurulmuş. Organik tarım yapıldığı için ürünlerde her hangi bir zararlı madde bulunmuyor. Sizlere bahsettiğim Monteida Naturel Sızma Zeytinyağını ayladır kullanıyorum ve gerek tadıyla gerekse kokusuyla oldukça hafif ve lezzetli. Türkiye'deki iki, dünyadaki yedi entegre zeytinyağı tesisinden biri. Monteida Naturel Sızma Zeytinyağı zeytinler tam olgunlaşmadan toplanıyor ve soğuk sıkım yöntemi ile elde ediliyor. Santrifüjleme, dinlenme ve süzme işlemlerinden sonra natürel halde tüketime hazır hale geliyor. Bu yağlarda zeytin meyvesinin kokusu, tadı, vitaminleri kaybolmadan bizlere sunuluyor. Kahvaltıda, salatalarda, yemeklerde de rahatlıkla tükete biliyoruz.

     Bu zeytinyağı sevgili blogger arkadaşım Pembe Dünyamm blogunun sahibi Ümranın #pembedunyam4yasinda blog etkinliğinde hediye edilmişti.

   Siz de bu ürüne www.monteida.com sitesinden ulaşabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim...

  

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

  1. Gerçekten hiç ağır bir kokusu yok ve çok lezzetli! Hepimize afiyet olsun!

    YanıtlaSil
  2. çok önemli bir konuya değinmişssin cnm dediğin gibi bazıları resmen moıtor yağı gibi oluyor ve ilk deneyimin kötü olması bende zentinyağı fobisi olusturdu..sonraları araştırdık eşimle bir aile dostumuzun sayesinde merkezinden bursadan almaya başladık ve suan inanılmaz seviyoruz kahvaltılarda sos,yemeklerde (hatta nohut yemeğini pişirmede kullanıyorum inanılmaz güzel oluyor) salatalarda sahane....:))) sağlıkla kal sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok beğendik tadını biz de :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar