Levi’s ile Dolu Dizgin Moda!

Cuma, Temmuz 20, 2018


Levi’s dünyanın önde gelen giyim markalarından. Özellikle rahatlık ve şıklığa aynı derecede önem veren tüketicilere hitap eden bir marka. Bugün dünya genelinde beş yüzden fazla mağazası bulunan bu moda devinin hikayesi yüz elli yıl önce San Francisco’daki mütevazı bir manifaturacıda başladı. Bavyeralı göçmen bir aileden gelen Levi’s Strauss, çalışan kesimin çabuk yıpranmayan, dayanıklı giysi ihtiyacını fark etti ve ilk kot pantolonları üretti. Kısa bir süre içerisinde iş kıyafetinin ötesine geçen Levi’s kot pantolonlar, devlet adamlarından rock yıldızlarına kadar birçok farklı kişiye ulaştı ve hayatımızın bir parçası haline geldi. Levi’s, bugün kot, bot, tişört ve mont kategorilerinde müşterilerine birçok ürün sunuyor.
Kot Pantolonda Bir Efsane: Levi’s Strauss 501
Bugün dünya çapında hatırı sayılır bir tüketici kitlesine sahip olan Levi’s kot pantolon denildiğinde akla gelen ilk markalar arasında yer alıyor. Levi’s kot pantolonun bu kadar çok beğenilmesinin ve tercih edilmesinin ana nedeni hem rahatlığı hem de şıklığı bir arada sunabilmesinde yatıyor. 501 modeli artık bir klasik haline gelmiş durumda. Son yıllarda skinyy ve slim tarzı daha çok tercih edilse de düz ve geniş kesim kotlar hala büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Kadınlar için spor ayakkabılara uygun modellerin yanı sıra 311 ve 312 gibi seriler, topuklu ayakkabılarla çok şık kombinlere dönüştürülebiliyor. Kot eteklerin ve şortların yaz aylarının vazgeçilmezi olduğunu söylemeye gerek bile yok.
Sokak Modasını Yakala!
Genç kuşak modasına yön veren markalar arasında yer alan Levi’s tişört modelleriyle de ilgi çekmeye devam ediyor. 2018 yılı moda trendleriyle uyumlu modelleri özellikle genç ve orta yaş grubundaki tüketicilere yönelik olarak tasarlanmış. Levi’s, spor giyimi tercih edenlerin yanı sıra günlük hayatta rahat ama şık bir stil yakalamak isteyenlere de birçok seçenek sunuyor. Ön yüzünde geniş Levi’s baskılı modellerin yanı sıra, göğüs kısmında yama biçiminde küçük cepleri bulunan modeller de tercih edilebilir. Levi’s, klasik bisiklet yaka tişörtlerin dışında kadınlar için farklı yaka seçenekleri de sunuyor. Hem “giy ve çık” rahatına sahip olup hem de stil sahibi gözükmek isteyenler için yeni sezon modelleri çok cazip.
Tarzı Tamamlayan Ceket ve Botlar
Serin yaz akşamları ve sonbahar rüzgarları karşısında tişört ve kot pantolon kombinini tamamlamak için kot ceketler ideal. Sezonun trendi trucker ve bomber tarzı ceketler size son derece şık bir görünüm kazandıracaktır. Bu sene özellikle kadın modasında kot ceketlerin tekrar revaçta olduğunu söyleyebiliriz. Bu açıdan Levi’s sokak modasını takip etmek isteyenlere çok şık seçenekler sunuyor. Levi’s bot konusunda da yıllardır inanılmaz şık tasarımlara sahip bir marka. Özellikle bol bağcıklı yarım boğaz modeller her zaman en popüler modeller arasında yer alıyor ve son dönemin modası kısa kesim pantolonlarla şık kombinler oluşturulabiliyor. Bunun yanı sıra spor rahatlığında ve ofis içi kullanıma uygun smart causal modeller de büyük ilgi görüyor. Topuklu ayakkabı modelleri ise kadınlar için oldukça şık alternatifler sunuyor.
Dünya çapında yüzden fazla ülkede satılan Levi’s mont, kot, tişört ve bot modelleri Türkiye’de de yıllardır büyük bir ilgi görüyor. İnternet üzerinde Levi’s ürünlerini bulabileceğiniz güvenilir adreslerin başında Markastok geliyor. Birbirinden ünlü yerli ve yabancı dünya markalarını, kalite, güvenilirlik ve uygun fiyat garantisiyle sunan site, geniş bir ürün ve marka yelpazesine sahip. Siz de Markastok online alışveriş sitesini ziyaret ederek, Levi’s ürünlerini inceleyebilir, kolayca sipariş verebilir ve kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

1 comments

  1. Levis markasını çok severim ama abartı pahalı geliyor bazen de

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar