Kırmızı Tulum

Pazar, Temmuz 08, 2018

alışveriş-kırmızı tulum-shein-fashion blogger-moda blogu        Kırmızı pek kullanmazken artık sanırım yaş aldığımdan olsa gerek bu rengi de seçer oldum. Tulum benim en sevdiğim kombin parçalarından. Zaman zaman kendim de dikiyorum. Tek parça oluşu, elbise kadar kolay kombinlenmesini sağlıyor. İşte kırmızı tulum da kruvaze üstü ve havuç tip pantolonu ile oldukça kullanışlı.




     Rahatlık her bayanın hakkı. Bu rahatlığı sağlarken şıklığımızdan da ödün vermemeliyiz. Ailemle çıktığım yemekte kombinim hem rahat hem de şık olsun istedim. Sheinden seçtiğim bu tulumu tercih ettim. Tabi tulumun pek renk alternatifi olmadığı için kırmızı oldu. Aslında canlı yeşil ya da bir mor olmasını gönülden isterdim. Bu tekstil firmalarını da anlayamıyorum. Bu sektörde bir tasarımcı olsaydım, satışı artıracak renk ve modelleri daha iyi bilirdim diye düşünüyorum. Ama hayaller ve hayatlar arasında geçen bu sürede kazanan farklı olabiliyor. Kim bilir ileride bir moda tasarımcısı da olabilirim. Bu da burda dursun, yazmıştık deriz.

   Küpelerim ise tulumuma eşlik eden en güzel parça diyelim. Küpelerim de instagramdan @bijubybegumden. Daha önce de bu profilden fuşya bir küpe tanıtmıştım size. Son moda ürünlerin olduğu bir profil. Geçen hatta bir AVMde gezerken çok iyi bildiğiniz mağazalaın aynı modellerini daha ucuza bulabilirsiniz bu profilde.

 Kombinin eski ve yeni parçalarını post sonunda detaylı olarak inceleyebilirsiniz...

alışveriş-kırmızı tulum-shein-fashion blogger-moda blogu

alışveriş-kırmızı tulum-shein-fashion blogger-moda blogu


alışveriş-kırmızı tulum-shein-fashion blogger-moda blogu

red jumpsuit


tulum: Shein    /   sandalet: Chicgrace   /   çanta: Rosegal

küpeler: @bijubybegum   /   gözlük: Coodays

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

  1. kırmızı çok yakışmış canım :-))

    YanıtlaSil
  2. Tuluma bayıldım, içine bir şey giymeyip azıcık yakasını tuttursan daha mı hoş olurdu acaba? :) Güle güle giy Nilgün'cüm, çok öperim!

    YanıtlaSil
  3. Oh I really love this color, and u look perfect in it! Wonderful. Great post dear, so nice and interesting, love it!

    https://elenabienvenido.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. ben de haki yeşili bir tulum beğendim almayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar