Etnik Desenli Elbise ile İstanbul

Pazar, Temmuz 22, 2018


        Bu haftaki İstanbul gezimizden çok güzel kareler yakaladık. Ailecek gittiğimiz İstanbul gezimiz ilk değildi. Ancak biz ailecek İstanbulu gezmeyi çok sevdiğimiz için ara ara böyle geziler yapıyoruz. Beyazıt meydanında etnik desenli elbise ile Ayasofya manzarası bir harika oldu.

       Havalar çok sıcak olduğu için şifon etnik desenli elbise İstanbuldaki sıcak havalar için uygun oldu. Midi boy eteği ve fakir kol boyu ile elbise rahat olmak isteyen bayanlar için biçilmiş kaftan. Elbise Zaful sitesinden.

      Ayrıca etnik desenli elbiseye yakışacağını düşündüğüm fil detaylı bilekliğim de Zaful sitesinden. Fil detaylı bileklik oldukça şirin ve şık. Bileğe göre ayarlayabiliyorsunuz.

       Kombin ayrıntılarından başka İstanbulda en çok rahat ettiğim Beyazıt meydanından bahsedicem. Resmen bir kültür ve tarih merkezi olan Beyazıtta Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, Kapalıçarşı hepsi birbirine çok yakın. Ayrıca bir kaç 100 metre sonrasında Gülhane Parkı ve sonrası Eminönü. Şehrin hareketliliğinin büyük bir kısmı burada. Ayrıca İstiklal Caddesi de Taksimde en çok gezmeyi sevdiğim yerlerden. Galata Kulesi de bu caddeye yakın. Bir de İstanbula giderseniz Boğaz Turunu da ihmal etmeyin. Boğazın o serin sularını, İstanbul Manzarasını izlemek bir harika. İstanbulu anlatmakla bitmez, onu yaşamak gerek.

     İşte bir İstanbul kombini de böyleydi. Kombin ayrıntıları için post sonuna bakabilirsiniz. İyi haftalar...


Etnik Desenli Elbise ile İstanbul

Etnik Desenli Elbise ile İstanbul

Yeti Termos - Kişiye Özel Hediye

Etnik Desenli Elbise ile İstanbul

elbise: Zaful     /    ayakkabı: Gamiss    /    bileklik: Zaful

çanta: Rosegal     /     gözlük: Glassesshop

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

3 comments

  1. Thanks for sharing
    Lovely ))
    Happy Monday dear
    new post
    https://www.melodyjacob.com/2018/07/miami-girls-free-branding-templates.html

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir elbise, hem rengi hem modeli çok şık...

    YanıtlaSil
  3. her yıl gitsem de hiç doyamadığım şehir İstanbul!!!!elbiseye de bayıldım!

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar