Aile Ağacı Kolye - oNecklace

Perşembe, Temmuz 26, 2018

alışveriş-Aile Ağacı Kolye-oNecklace-925 ayar gümüş

       Aksesuar seçimi konusunda da titizim, tıpkı kıyafet, çanta ve ayakkabı da olduğu gibi. Benim için kişiye özel tasarımlar çok değerli. Özellikle de içinde isim geçen kişiye özel ürünleri çok beğeniyorum. Bugün gelen Aile Ağacı Kolye oNecklaceden.



 
       Aslında daha önceden beni takip edenler bilir, daha önce rose gold kızımın ve oğlumun isimlerini bir kolyeye ve yüzüğe yazdırtmıştım. Bu tarz kişiye özel ürünler ömürlük diyorum ben. Bu sefer de oNecklaceden böyle bir aile ağacına sevimli çekirdek ailemizi mühürlettim. Aile ağacı kolye bu yıl çok moda. Madalyon kolyelerdense aile ağacı kolyeleri daha çok beğeniyorum. Daha anlamlı geldiği içindir belki. Aslında sitede sadece aile için değil kendinize özel; ister sadece kendi isminizi, ister sevdiğiniz birinin ismini ya da her ikisini de yazdırabileceğiniz birçok model var. Üzerine taşları da sz seçiyorsunuz. Aslında taşlar da kişilerin doğum ayına göre değişiyor, renkleniyor. Ama ben tek renk olmasını istediğim için hepsini beyaz elmas modeli seçtim. İki model zincir seçeneğini ayrıca uzunluklarına göre de seçiyorsunuz. Bir de 925 ayar gümüşten bu kolye metalinin rengini silver, gold ve rose gold şeklinde seçebiliyorsunuz.

     Bence özel günlerde sevdikleriniz için çok güzel bir hediye seçeneği değil mi sizce de? İster annenize, ister çocuğunuza, ister eşinize, ister arkadaşınıza ya da sevgilinize alabileceğiniz en güzel hediye. Özel bir hediye, özel insanlar içindir. Siz de özel olduğunu hissettiğiniz, değer verdiğiniz kişiler için böyle bir hediye düşünürseniz siteye bakmanızı öneririrm...

alışveriş-Aile Ağacı Kolye-oNecklace-925 ayar gümüş

alışveriş-Aile Ağacı Kolye-oNecklace-925 ayar gümüş

alışveriş-Aile Ağacı Kolye-ONecklace-925 ayar gümüş

alışveriş-Aile Ağacı Kolye-oNecklace-925 ayar gümüş

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

3 comments

  1. gerçekten çok hoş ve anlamlı olmuş..

    YanıtlaSil
  2. Böyle anlamlı kolyelere bayılıyorum, bu da çok güzelmiş! Hemen sayfaya koşuyorum! Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle çok anlamlı bende çok severim..Hoşuma gitti iyi günlerde kullan cnmm.(heran bende yaptırabilirim)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar