Tosave Alışverişim

Cumartesi, Haziran 30, 2018

alışveriş-Tosave-hologramlı telefon kılıfı-unicorn gece lambası
       
          Yabancı sitelerden alışveriş yapmak avantajlı olabiliyor bazen ne kadar dolar yükselmiş olsa da. Tosave alışveriş sitesi tam da bahsettiğim gibi bir site. Çok uygun fiyata ürünler bulabiliyorsunuz.





    Sitede daha önce eksik olan kargo takip numarasıydı, ancak artık gönderimler kargo takip nolu oluyor. Ben de bu siteden farklı ürünler seçtim. İlk olarak gri cüzdan. Daha önce bu siteden uzun bir cüzdan daha almıştım. Şimdi ise küçük çantalarıma sığacak kare bir cüzdan aldım. Çünkü dikdörtgen cüzdanım küçük çantalara sığmakta zorluk çekiyor. Bu cüzdanın farklı renkleri de mevcut sitede. Ama ben en çok bu taş rengini sevdim. Ayrıca bu kadar kullanışlı olması harika. Çünkü birçok gözü olduğu gibi, bozuk para cüzdanı bölümü de var. Çünkü bazen çok beğendiğim cüzdanların bozuk para bölümü olmuyor, bunun için ayrıca küçük fermuarlı bir cüdan daha gerekiyor. Bu yüzden kullanım açısından da bu cüzdan favorim oldu.

   Siteden diğer seçtiğim bir ürün de bu unicorn gece lambası. Aslında ben bu ürünğ daha çok sunumlarımda kullanmak için aldım ama gece lambası olarak da bir harika. Renk değiştiren ışıklarıyla çok albenili bir lamba. Aslında bir de star lamba istiyordum ama sitede yoktu. Pille çalışan bu lambayı tavsiye ederim.

   Siteden son olarak da hologramlı telefon kılıfı seçtim. Hologramlı kılıf oldukça şık. Iphonelar için oldukça güzel kılıflar var. Bunun sadeliği, rengi ve şeffaflığı hoşuma gitti, bu yüzden seçimim bundan yana oldu.

    Umarım Tosave.com alışverişimi sevmişinizdir. Siteyi detaylı inceleyip siz de alışveriş imkanı bulabilirsiniz.Mutlu günler...

alışveriş-Tosave-hologramlı telefon kılıfı-unicorn gece lambası

unicorn gece lambası

alışveriş-Tosave-hologramlı telefon kılıfı-unicorn gece lambası




AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

  1. Bu sitenin takip nosu problemi dogru aldigim urun elime ulasmamisti sorunu cozmeleri super olmus cuzdanina bayildim canim gule gule kullan❤

    YanıtlaSil
  2. Beautiful wallet, I like it. Great post

    New post: http://www.alexandarstanisavljevic.com/2018/06/rainy-wednesday.html

    http://www.alexandarstanisavljevic.com/

    YanıtlaSil
  3. Cüzdan güzelmiş benzeri bende de var gece lambası da cok şirin:)

    YanıtlaSil
  4. çok kullanışlı güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil
  5. Çok güzelmiş mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar