Siyah Spor Uzun Elbise ve Fuşya Küpeler

Cuma, Haziran 29, 2018

moda blogu-fashion blogger-fashion blog
     
         Nihayet yağmurlu havaların yerini güneşli günler aldı. Biz de kendimizi hemen parklara attık. Park olunca rahatlık ve şıklık da benim için bir arada olmalı. İsterseniz kombin ayrıntılarına birlikte bakalım...


      Bu siyah elbisenin rahatlığını anlatamam. Hem kumaş olarak hem de model olarak inanılmaz rahatlıkta bir elbise. Hem tesettürlü hem de tesettürsüz bayanların seçebileceği çok modern bir elbise. Elbise Shein sitesinden. Bu elbiseyi sitede gördüğümde acaba demiştim. Hatta başka bir ürün seçmiştim ama son anda değiştirip bunu seçtim. İyiki dediklerimden oldu. Spor ayakkabıyla da rahatlıkla kombinlenen bu elbisenin sitede başka renkleri de var.

    Kombinin star ve en renkli parçası tabiki fuşya küpelerim. Küpelerim instagramdan @bijubybegumden. Birbirinden güzel küpelerin bulunduğu bu yerden ben iki küpe seçtim. Biri bu fuşya küpeler, kombinin starı. Özellikle püsküllü ve çiçekli küpeleri çok sevdiğim için bu bir arada toplanmış tasarım tam benlik. Renk de hiçbir zaman modası geçmeyecek bir renk.

    Ve sizee kombindeki yine en yeni parçadan dolgu topuk ayakkabılarımdan bahsetmek istiyorum. Ayakkabılarım Amerikan sitesi ve çok uygun fiyata ayakkabıların bulunduğu Amiclubwear sitesinden. Saten kumaştan ve üzeri çiçekli olan bu ayakkabılar dolgu topuklu olduğu için diğer topuklu ayakkabılara göre daha rahat.

    Kombin detayları için post sonuna bakabilirsiniz. Başka stil postlarında birlikte olmak dileğiyle hoşçakalın...

moda blogu-fashion blogger-fashion blog

moda blogu-fashion blogger-fashion blog

moda blogu-fashion blogger-fashion blog

siyah spor elbise-black dress

siyah spor elbise-black dress

Shein-Amiclubwear

elbise: Shein  /    ayakkabı: Amiclubwear   /    çanta: Rosegal

küpe: @bijubybegum

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. çok güzelmiş elbise küpelerine de bayıldım :-))

    YanıtlaSil
  2. Biraz daha uzun kollu olsa kesim giyerim affetmem. Çok da şık durmuş, çok sevdim. 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbise uzun kollu zaten, ben kolları yukarı çektim. Postta elbisenin linkini tıklarsanız hörebilirsiniz manken üzerindeki duruşunu.

      Sil

Popüler Yayınlar