Meghan Markle ve Prens Harry Nasıl Tanıştı? Meghan Markle Kimdir?

Pazar, Mayıs 27, 2018

Meghan Markle ve Prens Harry Nasıl Tanıştı? Meghan Markle Kimdir?
   İngiliz kraliyet ailesinin son dönemdeki en çok konuşulan evliliğe ev sahipliği yaptığı aşikar. Gelinin gelinliğinden  tutun da, yaşam tarzına, istenmeyen gelin oluşuna kadar herşey konuşuldu.


   Aslına bakarsanız modayla ilgilenen biri olarak beni ilk başta seçtiği çok sade gelinlik dikkatimi çekmişti. Bu kadar sade ve sıradan oluşu bazılarının çok hoşuna giderken bazılarının da eleştiri oklarına sebep oldu. Gelinliğinden çok 4,5 metrelik duvağı dikkat çekti. Benim fikrimi sorcak olursanız, evet ben de çok sade ve sıradan buldum. Bir Fransız danteli kullanılabilirdi gelinlikte, tıpkı Kate Middletonda olduğu gibi. Herhalde ben gelin gitseydim kraliyet ailesine, daha önce instagramda belirttiğim gibi avize gibi bir gelin olurdum. Her yerinde taşlar olan bir gelinlik olurdu. Tabi bu insanların zevkleri ve özel seçimleri ile ilgili, saygı duyuyoruz bu yüzden seçimine.

  Gelelim bir taraftan en merak edilen tanışma hikayelerine. Aslında ben her ikisini de sosyal sorumluluk projelerinde gördüğüm için öyle bir ortamda tanışmış olacaklarını düşünmüştüm. Aslında ilk kıvılcım önce ortak arkadaşları tarafından tanıştırılmasıyla olmuş. Sonra bahsettiğim bir tarzdaki bir projede çiftin ilişkisinin temelleri atılıyor.

   Peki Meghan Markle kimdir? Şimdi Sussex düşesi olan Meghan Markle 4 Ağustos 1981 yılında Los Angelesta dünyaya gelmiş.Northwestern Üniversitesi tiyatro ve uluslar arası ilişkiler bölümünden mezun olmuş. Aslında siyasetçi adayı olarak başladığı kariyerinde rotasını modelliğe ve oyunculuğa çevirmiş. Ayrıca kraliyet ailesinin en yeni üyesi olan Meghanın bu ilk evliliği de değil. 2011 yılında film yapımcısı Trevor Engelson ile evlenmiş. İki yıl sonra çift boşanmış.

   Adının sosyal sorumluluk projelerinde geçmesi, hayırsever biri olması; onun yolunu Prens Harry ile kesişmesine sebep oluyor. Prens Harryden üç yaş büyük olan Meghan, prensle ile ilişkilerinin ilk gününden itibaren eleştiri oklarına maruz kalmış, bu da akıllarda istenmeyen gelin mi acaba diye söylentilere yol açmış.

    Ama herşeye rağmen çift geçtiğimiz günlerde Windsor Şatosunda arasında birçok dünyaca ünlü isimlerin de bulunduğu görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Çiftin aşkı çizgi roman ve filmlere konu oldu. Çift  21 odalı Kensigton Sarayında yaşayacak. Amerikalı bir yahudi olarak İngiliz Kraliyet ailesine katılan Meghan Markle görünüşe göre daha çok konuşulacak...

Meghan Markle ve Prens Harry Nasıl Tanıştı? Meghan Markle Kimdir?

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

  1. olay aşk yaa ama aşkın önüne kimse geçemiyor işte :)

    YanıtlaSil
  2. Ya valla son zamanlarda gördüğüm, enerjisi en yüksek çift! İkisine bir arada bayılıyorum! Mutlu olsunlar :)

    YanıtlaSil
  3. sanırım geçen haftanın en çok konuşulan konusuydu....

    YanıtlaSil
  4. Nilgüncüm herkes bu sadeliği Meghan'ın kendi seçimine kraliyete boyun eğdirmesine falan yordu ama işin aslı kraliçenin onayı olmadan hiç bir şey olamayacağı gibi o gelinliği de mutlaka onaylamıştır kendisi.. :-))

    YanıtlaSil
  5. güzel bir yazı olmuş, gelinlik bence fazla sadeydi ama temsii ettiği düşünceyi öğrenince eh işte o zaman dedim, zaten çok güzel ve zarif ama azıcık hareketli olabilirdi diye düşünüyorum. sevgiler =)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar