Siyah Beyaz Ayrıntılar ve Yeşil Metalik Çanta

Cumartesi, Şubat 10, 2018

alışveriş-Yeşil Metalik Çanta-moda blogu
    Siyah - beyaz kombinler en çok trend bulduğum bir ayrıntıdır. Moda ne olursa olsun, siyah beyaz kombininiz asla demode olmaz. Ama ben her zaman bu iki rengin içine renk atmayı çok seviyorum. Bakalım neler yapmışım bu kombinde.


   Özellikle de beyaz gömleklerin yakalarına siyah kurdele ya da fular takmayı çok severim. Karl Lagerfeld hep bu tarzı seçse de ben ara sıra seçiyorum.  Sadece moda blogu olarak değil hayatım boyunca giydiklerime özen gösterdim. Bu da benim tarzım, kendime olan saygım.

  Gelelim kombinimin detaylarına; Gömlek Gamiss sitesinden. Bu gömleğin aynısını Seren Serengilin üzerinde görüp çok beğenmiştim. Ben kendi kurdelesi yerine ben de daha hacimli olan kumaş kurdeleyi taktım. Bu kurdeleli gömlek özellikle bu tarz sevenler için çok uygun. Ayrıca siteden LauraGM kuponu ile indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

   Kombindeki yeni parçalardan biri de topukları nakışlı uzun süet çizmeler. Bu streç cizmeler harika. Zaful sitesinden olan bu çizmeler topuk boyu ile de oldukça rahat, ve de çok şık. Siteden ayrıca kadife saç bandı seçtim. Resimlerde pek belli olmasa da siteden yakından bakabilirsiniz.

  Kombinin en sevdiğim diğer parçası hafif metalik yeşil çanta. Bu çanta boyut olarak kullanışlı, görüntü olarak çok tarz. Chanel modelinden esinlenerek yapılmış bu çantayı çok sevdim. Rosegal sitesinde başka renklerine bakabilirsiniz.

   Aynalı camlı gözlüğü bazıları sevmese de ben çok seviyorum. Özellikle de yaza en yakıştırdığım gözlük modelleri. Gözlük Glassesshop sitesinden. Bu siteden seçtiğim tüm gözlükleri çok beğenerek kullanıyorum. Bu mor aynalı camlı gözlük de klasik modeliyle en sevdiğim gözlük modelleri arasına girdi bile.

   Kombin ayrıntılarına post sonunda da bakabilirsiniz. İyi hafta sonları...


alışveriş-Yeşil Metalik Çanta-moda blogu


alışveriş-Yeşil Metalik Çanta-moda blogu


alışveriş-Yeşil Metalik Çanta-moda blogu


alışveriş-Yeşil Metalik Çanta-moda blogu

alışveriş-Yeşil Metalik Çanta-moda blogu

gömlek: Gamiss   /   etek: Gamiss   /   çizme: Zaful

saç bandı: Zaful   /   çanta: Rosegal   /   gözlük: Glassesshop





AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. Yeşil metalik çantayı sevdim, kombin de her zaman makbul olan cinsten olmuş
    önerilerin için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Chanel tarzı sanırım çok beğenirim bu çanta modelini, rengine de ayrıca bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. Senin bu tarzını çok seviyorum Nilgün; ilham veriyor bana da :) öperim!

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar