Cepleri Kürklü Kaban

Çarşamba, Şubat 14, 2018

Cepleri Kürklü Kaban
    Bu tarz bir kabanı beğeneceğim hiç aklıma gelmezdi, ancak cepleri kürklü kaban gözüme oldukça şık geldi. Çünkü bazı gördüklerim oldukça kaba duruyor ki; bu makul olanlarından, ne dersiniz?



     Bugünkü kombin biraz soğuk renklerden oluşsa da iyi bir uyum içinde ve hava şartlarına da uyumlu. Mavi tonlarda olan kombindeki yeni parçaları değerlendireyim. Cepleri kürklü kabanı gerçekten çok beğendim. Kendisini Gamiss sitesinden seçmiştim. Bu mavi tonunu o kadar çok sevmesem de kabanın modeli beni çok cezbetti açıkçası.

  Kombindeki yeni bir diğer ürün ise Rosegal sitesinden olan kruvaze gömlek. Bu model gömlek ya da bluzları çok beğendiğimi daha önceki postlarımda da belirtmiştim. Bu da inanılmaz hoş. Bu tarz gömlekler özellikle kalem etek ya da yüksek bel pantolonlarla oldukça güzel duruyor, tavsiye ederim.

   Kaban üzerindeki broşlar ise Zaful sitesinden. Kabanın rengindeki mavi broş ile pembe çiçekli broş yan yana çok hoş oldular bence. İkisini bir arada kullanırım diye benzer nitelikte de olduklarından ikisini de seçtim.

   Bol paça pantolonlar inanılmaz rahat. Ara sıra tercih etsem de gerçekten çok severek kombinliyorum onları. Özellikle de bu kotu yıllar önce almama rağmen hala demode durmayışı beni mutlu ediyor.

   Bugün kombin ayrıntıları böyleydi. Post sonunda daha detaylı da bakabilirsiniz. Hepinize huzurlu günler diliyorum...

Cepleri Kürklü Kaban

fashion blogger

fashion blogger

moda blogları

moda blogu

fashion blogger

fashion blogs

fashion blogger

kaban: Gamiss   /   bluz: Rosegal   /   jean pantolon: Lotus
 
  mavili broş: Zaful  /  pembeli broş: Zaful
 
çanta: Sammydress   /  gözlük: Polo
 
 
 
 

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

  1. ceplerinde sanki küçük tavşan kuyrukları var gibi :)

    YanıtlaSil
  2. Kabanın rengine bayıldım; en sevdiğim mavi tonu! Güle güle giy canım!

    YanıtlaSil
  3. kaban harika görünüyor (tabii herzamanki gibi sizde). Kürklerde çok tatlış durmuşlar bence cepte, fikir olarak attım cebe bu modeli :))

    YanıtlaSil
  4. Maviyi çok severim ,kabanın modeli harika.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar