Beyaz Kaban

Pazartesi, Şubat 12, 2018

beyaz kaban-moda blogu

    Bu yıl ne çok beyaz kaban seçmişim anlatamam. Beyazı çok seviyorum. Beyaz kürklü olanları daha da çok. Kışın kabanlarda bu rengi çok şık buluyorum. Yani herkesin bir beyaz kabanı olmalı bence.


  
   Beyaz kabanı ne ile giyerseniz giyin yakışacaktır. Ben de biraz daha klasik modelle kombinledim. Beyaz kaban benim de çok yeni tanıştığım Vipshop sitesinden. Sitede çok kaliteli ürünler mevcut. Seçim yapmakta oldukça zorlandım. Beyaz çok sevdiğimden seçimim bu beyaz kabandan yana oldu. Siteden takipçilerime özel indirim kodu var. Tasarımda962 kodunu kullanarak 50 dolar üstü alışverişlerinizde 5 dolar indirim imkanı elde ediyorsunuz us.vip.com da. Özellikle aklımda kalan birkaç parça daha var ki tam da tarzımı yansıtıyor.
 
  Vipshop alışveriş sitesi ile yeni tanışmış olmama rağmen oldukça beğendim. Çünkü sitede oldukça çeşitli ürün yelpazesi var. Bu yelpaze oldukça kaliteli markaları barındırıyor. Markalardan oluşan sitede hem erkekler hem de bayanlar için ürünler var. Kıyafetten tutun da aksesuara ve ayakkabılara kadar farklı kategoriler mevcut.
 
   Birçok siteden daha farklı ve özel bulduğum bu siteye bir göz atmanızı öneririm. Daha önce görmediğiniz modelleri burada görme imkanını elde edeceksiniz. Farklı tasarımlar, farklı modeller bakılmaya değer. Vipshop bu anlamda gerçekten başarılı. Alışverişten zevk almamızı sağlayacak şekilde planlanmış.
 
   İndirim avantajını kullanarak siz de alışveriş yapabilirsiniz. Umarım siteden yaptığım seçimimi beğenmişsinizdir. Benim kombinim böyleydi. Daha güzel stil postlarında buluşmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın...
 











AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

9 comments

  1. You look great!

    Have a nice day! :)

    YanıtlaSil
  2. Beyaz güzel oluyor güzel güle giy...

    YanıtlaSil
  3. Beyaz her daim şık oluyor...

    YanıtlaSil
  4. beyaz kaban sana çok yakışmış .. güle güle giy .-))

    YanıtlaSil
  5. Kaban çok şık duruyor, gözlüklere de ayrıca bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. Kaban gerçekten çok güzelmiş. Ben de kışın beyaz giymeyi sevenlerdenim. Güle güle giy Nilgün'cüm :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar