Yeniyıl Ayakkabıları - Rosegal Christmas sales

Pazartesi, Aralık 18, 2017

stilettolar
  Ayakkabı tutkunu olduğumdan, nerede nasıl ayakkabı var kaçırmam. Tam bir ayakkabı avcısıyım diyebilirim. Bugün de size Rosegal sitesinden Christmas clothing deals seçtiğim yeniyıl ayakkabıları var. Christmas deals 2017 fırsatları için postu okumaya devam edebilirsiniz...


  Payetli ayakkabılar, nakışlı ayakkabılar bu yıl çok favori. Bu kadar iddialı ve güzel ayakkabıları es geçmek olmazdı. Rosegal Yeniyıl fırsatları ile alınabilecek ayakkabılar. Gardrobunuz ne kadar genişse o kadar güzel ayakkabılar ile doldurabilirsiniz.

  Kombinin en kıymetli parçası olan ayakkabılar oldukça değerli bana göre.  Çünkü her kombine her ayakkabı gitmiyor. Bu yüzden seçimlerinizde dikkatli olun. Birkaç tüyo vereyim mi? Mesela dolgu topuklu ayakkabıları asla kısa pantolon ile giymeyin. Dolgu topuklu ayakkabılar pantalonunuz ile kapanmalı. Özellikle de bol paça pantolonlar ile çok yakıştırıyorum.

  Bu arada Rosegal sitesinden Christmas deals seçtiğim ayakkabıları umarım beğenirsiniz. Bunlar benim beğenim. Peki sizin favoriniz hangisi?












AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

3 comments

Popüler Yayınlar