Rosegaldan Olmazsa Olmazlarım

Salı, Aralık 12, 2017

alışveriş-çorap botlar-yeniyıl indirimleri-moda blogu-fashion blogger
    Rosegalda olmazsa olmazlarım çok aslında bakacak olursak. Gerçekten çok kaliteli ve özgün ürünler bulmak oldukça kolaylaştı. Benim açıkçası çok beğendiğim ürünleri var. Listeye inanılmaz ürünler ekledim. Tabi sizin için de seçtiklerim var. Bakalım sizin için nasıl güzel ürünler seçmişim.


   Bunların bir çoğu benim de dilek listemde. Zaman zaman ben de bunları sepete ekliyeceğim. Gardrobunuzda olması gerekenlerle Rosegal alışverişimi birleştirdim ve size bu postu oluşturdum. Tam da yeniyıl indirimleri (Christmas deals) varken birçok yerde, ben de bu fırsatlar kaçmaz dedim. Seçimler yine her zamanki gibi renkli, ancak bu sefer biraz daha mavi ağırlıklı. Şimdi dilerseniz yakından inceleyelim ben Rosegaldan favorilerime neler atmışım;


   Her zamanki gibi bu yıl kışa damgasını vuran güzel siyah çorap bot var. Topuğunun metalik renkte olması da diğerlerinden farklı kılıyor onu. Siyah klasikliği ile sıradışı topuk bir araya gelince ortaya böyle bir güzellik çıkıyor desem:





    Gelelim bir diğer seçimime Burada siyah ve mavinin muhteşem uyumu mevcut. Klasik model ancak üzerindeki mavi baskı ile o da sıradışılığı yakalamış. Sitede başka renkleri de mevcut. Ancak benim favorim bu renk oldu.



   Soğuk kış günleri atkı ve şalları gerektiriyor. Hal böyle olunca seçimlerimiz de renkli şallardan yana oluyor. Çanta ile de uyumu yakalamak için o da favorilerim arasına eklendi.




   En çok el işçiliği olan ürünleri seviyorum. Bu saatin kordonu da tam da bu dediğime uygun. Düğümlerden oluşan kordon, oldukça estetik bir yapıya sahip. Neden bir tane de bizim olmasın, aksesuar niyetine?


   Sitede bir de yeniyıl indirimleri (Christmas sales 2017) mevcut. Siz de Rosegalın bu Yeniyıl İndirimleri (Christmas 2017 Rosegal) için fırsatı kaçırmayın. Siteye bir göz atın derim...





AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

  1. Şu çantaya ben de çok bakmıştım, gerçekten çok güzel bir model! Çorap botların ve çizmelerin de bana uygun numarası bulunmuyor :) Güzel seçimler yine, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. çantaya bayıldım tam benim tarzım gerçekten :-))

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar